❌İndirim Bitti! SEİKO 5 SKX SSK003K1 GMT OTOMATİK SAAT 13534 TL

13k büyük bi para mı?
ben de ondan bahsediyorum iyi bir otomatik saati şu an 10k dan aşağı alamazsınız. kaldı ki bunda gmt özelliği var ve gerçektan ömürlük bir makina. 2 3 bin liraya satılan moda markalarının çin malı fason saatleri aslında saat değil. bu paylaştığım modeli saatlerin giriş seviyesi olarak kabul edebiliriz. piyasayı daha önce takip etmediysen fiyatı yüksek görünebilir ama inan bu paraya bu saat çok ucuz. çıkış fiyatı 550 dolar civarıydı. şu anda 400 dolar civarı bi fiyata düşmüş.
 
Ferrariye binene niye biniyon demek gibi bir şey
bu saat olsa olsa saatlerin toyotası olur hocam. arkadaşların piyasadan haberi yok. aynı ayarda bi swiss made saat almaya kalksan 30k fiyat çekiyorlar
 
Ortaokul, lise çağlarındaysanız bu tarz ürünler almamanız veya alınmasını anlamanız gayet normal. Lakin mesleğiniz gereği sürekli takım elbise giyiyorsanız, kalbur üstü resmi bir hayatınız varsa bu tarz ürünleri kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Şahsen ben mesleğim itibariyle resmi giyinmek zorundayım ve takabileceğim tek aksesuarım saatim. Bu sebeple farklı ve kaliteli/şık saatler almam gerekiyor. tabii ki çok daha üst seviye ürünler var ama bütçem ancak bu tarz markalara yetiyor. Gayet güzel ürün, tavsiye edilir.
 
yanlıs anlamayında kım verıyor saate bu kadar parayı
Saat piyasasından bir haber, ilgisizseniz bu konuda ısrarcı olup milletin canını sıkmayın. Size çok net bir cevap verilmiş zaten. Mekanik saatler kurmalıdır ve enerjiye ihtiyaç duymadan çalışırlar. Yüzlerce parçanın hassasiyetle bir araya getirilerek, el işçiliği ile yapılır. Kimse size zorla saat aldırmıyor. Bu kalitede bir saat için ucuz bile.
 
ben de ondan bahsediyorum iyi bir otomatik saati şu an 10k dan aşağı alamazsınız. kaldı ki bunda gmt özelliği var ve gerçektan ömürlük bir makina. 2 3 bin liraya satılan moda markalarının çin malı fason saatleri aslında saat değil. bu paylaştığım modeli saatlerin giriş seviyesi olarak kabul edebiliriz. piyasayı daha önce takip etmediysen fiyatı yüksek görünebilir ama inan bu paraya bu saat çok ucuz. çıkış fiyatı 550 dolar civarıydı. şu anda 400 dolar civarı bi fiyata düşmüş.
Yatırım yapılır mı?(Bu soruyu sormaktaki amacım ileride değeri düşer mi?
 
Fiyatta saatte güzel almayı dusunen varsa.Satıcıyı bilmiyorum. Akıllı saatle kıyaslama yapmak ise büyük saçmalık :)
 
Yatırım yapılır mı?(Bu soruyu sormaktaki amacım ileride değeri düşer mi?
düşer. seikolar çok adet üretildiğinden ikinci eli para etmiyo. sıfırı zaten istediğin gibi buluyosun. en az 20 sene daha üretilmeye devam eder bu
 
Yine bir saat indirimi paylaşalım.
-Hardlex kristal cam
-4R34 kalibre inhouse Seiko otomatik makine
-GMT Fonksiyonu
-42.5 mm Çelik kasa ve çelik jübile bilezik.
-Alüminyum çift yön bezel
-SSK 001 (Siyah kadran) ve SSK 005 (turuncu kadran modelleri de aynı fiyat)
Uzun yıllar kullanabileceğiniz güzel bir saat.
Tek dezevantajı saat normal skx serisine göre biraz kalın bi kasaya sahip. Ayrıca ilk çıkan skx ler 200mt su geçirmezliğe sahipken bu modelde 100mt su geçirmezlik var. İşlevsel olarak bir dalgıç saati değil ama yine de çok güzel makina. (Tepesi vidalı değil ve otomatik olmasına rağmen elle kurma özelliği de var.)
Çoğu karta vade farksız 5 veya 6 taksit var. Satıcıdan alışverişim olmadı ama yorumları iyi ve daha önce ismini duyduğum bi firma.
Bedava fiyat saticida guvenilir
 
ferrariye hiç o paralar verilmez. 1 milyar param olsa yine almam devlete niye o kadar vergi vereyim
aga o kadar paran olunca ferrariyi tr de değil monaco'da katarda falan alıyosun paran cebinde kalıyo. tr zenginlere göre bi ülke değil. fakirlere göre de değil. sanırım sadece doğu karadeniz bölgesindeki bir takım azınlığa göre :D
 
Geri
Top