kadiiruzun
80+
Dahası
Sadece masaAynı monitör var aparat arıyordum bi süredir benimde aklıma yattı alsam mı acaba amma bunu duvara sabitleyemiyoz mu masa mı sadece
Sadece masaAynı monitör var aparat arıyordum bi süredir benimde aklıma yattı alsam mı acaba amma bunu duvara sabitleyemiyoz mu masa mı sadece
dün 1050 küsur TL ye nb f80 alınıyordu trendyoldan birçok kişi aldıValla ben direkt çektim gelince bakacam normalde 1000tl den satılıyor n11 de 764tl ye düşmüş güzel indirim nb f80 alıyım desen en düşüğü bunun 2 katı fiyatına
temudaki beyaz olanı bana 2 ay 10 günde ulaştı eşşeğe bindirsen bu kadar uzun sürmezdibedava temudan beyaz olanını getiriyodum bu paraya 1 aydır belkiyorum ne cikacak bellidegil
Mesaj otomatik birleştirildi:
vesa varsa monitörde olur curved probem yaratmaz
hocam linkini atabilir misiniz nasıl memnunmusunuz ?temudaki beyaz olanı bana 2 ay 10 günde ulaştı eşşeğe bindirsen bu kadar uzun sürmezdi
Beyazı var mı![]()
Dailylink 13-27' Lcd Led Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı 2-7 KG Fiyatları ve Özellikleri
Dailylink 13-27' Lcd Led Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı 2-7 KG en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
satıştan kalktı hocam atardım yoksa, gayet memnunum hayatımda ilk defa monitör kolu kullandım, kullanmadığım zamana acıdım yani bu kadar güzel bir ürün olamaz. masada yer kaplamıyor, istediğin gibi yükseltip alçaltıyorsun çeviriyorsun kaldırıyorsun yan yatırıyorsun mükemmel bir şey.hocam linkini atabilir misiniz nasıl memnunmusunuz ?
benimde nerdeyse o kadar oldu ne çıkacağı da belli değil hocam sen memnun musuntemudaki beyaz olanı bana 2 ay 10 günde ulaştı eşşeğe bindirsen bu kadar uzun sürmezdi
Çok memnunum hocam, monitör kolu bambaşka birşeymiş keşke daha erken alsaydım diyorum.benimde nerdeyse o kadar oldu ne çıkacağı da belli değil hocam sen memnun musun![]()