Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Dailylink Vesa Monitör Kolu 764 TL

Arkadaşlar siparişim geldi ve monte ettim ama monitör hafif yamuk kaldı?
Sol taraf bir tık aşağıda ve biraz rahatsız ediyor...
Yanlış mı monte ettim acaba?
Masanın tam ortasına monte ettim biraz daha sola veya sağa mı monte etmem gerekiyordu yoksa?

Masanın tam ortasına monte ettim biraz daha sola veya sağa mı monte etmem gerekiyordu yoksa?
Hocam resim atarsanız daha sağlıklı olur yardım etmek isteyenler için.

Bağladığın vidalarda ilgili olabilir. biraz gevşetip eğik tarafı hafif yukarı kaldır.

Bende de aynı. Arka taraftaki plakanın vida giren yerlerini hafiften matkapla açsak düzelir herhalde. O şekilde olur diye düşünüyorum. Birde ben masanın arka tarafında yer bulamadığım için masanın yan tarafına monte ettim. Yani en uzağa uzanabildiği şekilde kullanıyorum. Masayı delmek istemedim.

Bende de aynı. Arka taraftaki plakanın vida giren yerlerini hafiften matkapla açsak düzelir herhalde. O şekilde olur diye düşünüyorum. Birde ben masanın arka tarafında yer bulamadığım için masanın yan tarafına monte ettim. Yani en uzağa uzanabildiği şekilde kullanıyorum. Masayı delmek istemedim.
En uzak konuma yerleştirmene rağmen böyle oluyorsa hocam demek ki vidaların olduğu plakada sorun var...
En yakın vakitte düzelteceğim bakalım düzelirse haber ederim.

Vidaları kontrol etmiştim ama oda çok dağınık bugüne yarına düzenleyeceğim tekrardan ve resim atacağım inşaAllah..

Hocam bende onu soracaktım bu tutacakta masa delme işlemi olmak zorunda mı tan olarak anlamadım bir video izledim yuvarla şekilde delinmiş .

En uzak konuma yerleştirmene rağmen böyle oluyorsa hocam demek ki vidaların olduğu plakada sorun var...
En yakın vakitte düzelteceğim bakalım düzelirse haber ederim.
Dene bakalım ben uğraşmaya üşendim

beyler 32" acer var 7kg görünüyor ayaksız agırlıgı ne dersiniz kurtarır mı kullanan var mı ?

beyler 32" acer var 7kg görünüyor ayaksız agırlıgı ne dersiniz kurtarır mı kullanan var mı ?
2-7 kg diyor bence taşır sağlam geldi bana ama al iyi bir şey kafan rahat etsin. Bir sabah 500 az vericem diye monitörden olma.

Aoc c24g1 monitörüme olur mu acaba?
Curved olması sıkıntı olmaz değil mi?
ürünü aldın mı hocam bende almayı düşünüyorum da aklıma takılan bir şey var benim masam birazcık büyük bu üründe ban ileriye doğru esnemiyormuş küçük kalır monitörü geride kullanmak zorunda kalırım gibi bi şüphe uynadırıyor ürünü aldıysan yardımcı olabilir misin

Valla ben direkt çektim gelince bakacam normalde 1000tl den satılıyor n11 de 764tl ye düşmüş güzel indirim nb f80 alıyım desen en düşüğü bunun 2 katı fiyatına
selam hocam ürün nasıl bende almayı düşünüyorumda aklıma takılan bir soru var benim pc masam biraz büyük ve monitörü yakın kullanıyorum monitör standı'nın ileriye esneme payı ne derecede fotorağflardan bakınca ürün küçük ve kısa kalıcak mış gibi bir izlenim veriyor alırım ve monitörü istediğim derecede yaklaştıramam diye almakta kararasız kaldım

ürünü aldın mı hocam bende almayı düşünüyorum da aklıma takılan bir şey var benim masam birazcık büyük bu üründe ban ileriye doğru esnemiyormuş küçük kalır monitörü geride kullanmak zorunda kalırım gibi bi şüphe uynadırıyor ürünü aldıysan yardımcı olabilir misin
Hocam ben öyle bir sorun yaşamıyorum gerçekten ağzımın dibine kadar geliyor klasik masalardan bir tık daha büyük benim masam bu arada

Geri