ALLAHIM NOLUR VERECEKSEN BANA DA BÖYLE DERTLER VER...Ne zaman cs girsek çocuk inanılmaz heyecan yapıyor eli falan titriyor sakinleştiremiyorum da nasıl çözeriz bu problemi
Ne zaman cs girsek çocuk inanılmaz heyecan yapıyor eli falan titriyor sakinleştiremiyorum da nasıl çözeriz bu problemi
Çocukla oynasan delirirsin info veriyoruz 1v2 kaldı under ve ct diyoruz adam middeki kutuların arkasından t base kesiyor (mirage haritası)Hocam banada önceden oluyordu ama sakin olmaya çalışın heycan yapmayın arkadaşında yapmaz zaten sakince oyununuzu oynayın kimse birbirine suç atmasın
girmeden önce aim haritasında 400-500 bot vuruyorBenzer bir durumu yaşadım önce aim haritalarında çalışarak elimin titremesini azalttım sonra botlarla maçlar yaptım daha sonra basit eğlence maçları yapmaya başladım eskiye nazaran fazlasıyla azaldı ama halen rekabetçi girince elim ayağım titrer
700 saati var daha ne kadar lazımDana çok oynayarak?
Çocukla oynasan delirirsin info veriyoruz 1v2 kaldı under ve ct diyoruz adam middeki kutuların arkasından t base kesiyor (mirage haritası)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
girmeden önce aim haritasında 400-500 bot vuruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
700 saati var daha ne kadar lazım
o bağımlılık yapıcak sonra ban daha çok ban banVur kafasına bi tane düzelir.