🟠 DONANIM ARŞİVİ: "BİLGİSAYAR FİYATLARI ACAYİP DEĞİŞECEK!"

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,380

Screenshot_20240603_210045_Instagram.jpg

Son düzenleme:
Screenshot_10.png

Doğru örneğin bu sistem 22.700 TL'ye satıldı. İki üç ay önce çıksa büyük ihtimalle anında biterdi geçtiğimiz hafta 2 saat stokta kaldı ki son zamanların en iyi sistemiydi
Black fridayi beklemelimiydim diyorum bazen

Son düzenleme:
Ee sistem alınmaz mı şimdi yani? Ben yeni alacaktım, bu beni çok sürükledi şimdi ya 7500f 4070s parasına 4080 toplayacak hale gelirsek? Benim aldığım sistem elimde patlar mı ki?

daha beter olsun firmalar.

Bence 2 hafta felan daha düşer sonra geri yerine oturur abartılcak çok fazka bi değişiklik olmadı piyasada (genel piyasada)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnızca teknolojik ürünlerde değil, lüks gıda işinde de çok fazla satış yok.
Lüks gıdada zaten satış yoktu ne zaman oldu

Alıntıyı görüntüle
Doğru örneğin bu sistem 22.700 TL'ye satıldı. İki üç ay önce çıksa büyük ihtimalle anında biterdi geçtiğimiz hafta 2 saat stokta kaldı
Black fridayi beklemelimiydim diyorum bazen
Daha çok var black friydaye

İyi olur, düşsün.

2-3 misli kar yaparlarken iyiydi. Fırsatçılık da bir yere kadar!

Arctic soğutucularda mesela çok saçma bir indirim vardı.
Siteler güvenilir olmasa acaba dolandırıcı mı diye düşündürecek kadar büyük bir indirimdi.
Dediğini doğrulayan çok şey var.
Göreceğiz :)
Ben 1 yıl önce 4060ti i513400f + sıvı soğutucuya 24.500 Verdim inşallah şimdi alacak oılanlar 4070'li daha iyi sistemlere 20k verirler

Sistemler ayrı zatende tek ürünler gereksiz fazla paradan satılıyor mesela ben kendi zevkime göre bi pc toplamak veya geliştirmek istesem sadece kart sistemlerin yarısından fazla ediyor...

Geri