bende oyun iade etmiştim birkeresinde 1 gün içinde yatıyorArkadaşlar steamden aldığım rustı karta iade etmek istiyorum ve iade talebi oluşturdum ve 18 saat falan oldu fakat hala kabul edilmedi iade talebim ne zaman kabul edilir ve ne zaman param gelir?
Hocam 86 dakika oynamisim ve indirimda aldım 9 dolarken 3-4 gün oldu alalı ne zaman parası gelir fc24 alicam hazirana kadar indirimde epicte.Şartları sağladın mı? Ona göre gelir
Hocam ben karta iade ettim amabende oyun iade etmiştim birkeresinde 1 gün içinde yatıyor
Hocam karta iade istedim ne kadar zamana gelirŞartları sağladın mı? Ona göre gelir
ha ozaman ne zaman helir bilmem benim steam hesabıma 1 gün kısa süreyle yatmıştıHocam 86 dakika oynamisim ve indirimda aldım 9 dolarken 3-4 gün oldu alalı ne zaman parası gelir fc24 alicam hazirana kadar indirimde epicte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben karta iade ettim ama
Hocam karta iade istedim ne kadar zamana gelir
ozaman sen bi tam olarak googleden araştır ve sürekli iade talebi isteHocam benim sorum 18 saat falan dolu hala iade talebi kabul edilmedi
Dostum Steam desteğe yazHocam 86 dakika oynamisim ve indirimda aldım 9 dolarken 3-4 gün oldu alalı ne zaman parası gelir fc24 alicam hazirana kadar indirimde epicte.
Hocam ben karta iade ettim ama
Hocam karta iade istedim ne kadar zamana gelir
Bu arada karta iade ettiysen hesabına yatması 1 hafta kadar sürebilir.Arkadaşlar steamden aldığım rustı karta iade etmek istiyorum ve iade talebi oluşturdum ve 18 saat falan oldu fakat hala kabul edilmedi iade talebim ne zaman kabul edilir ve ne zaman param gelir?