Flipper Zero tedarik etmek istiyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Önemli gelişme; bugün fiyat araştırması yaparken fiyatların uçtuğunu gördüm. İyi ki önceden almışım, 10 gün geçti ve üzerine 5bin tl eklendi :D

ben aynı ürünü amazondan aldım ve ürün yurtdışından gelicek acaba sorun yaşar mıyım gümrükte?

Elimde bir adet flipper zero ve wifi devboard kart mevcut isteyene ulaştırabilirim. Samsun içi elden teslim.
iletişim için instagram: hsynalv

Bir proje için ben de temin etmiştim, ancak hiç kullanamadım zaman bulamadım projeye başlamaya sıfır kutusunda hiç kullanılmadı. İlgilenen varsa şuanda temin etmesi hayli zor olan bu ürünü benden alabilir.

su cihazı yapmakta bir şey yok bilen adam 20 dakikada kodlar anahtar teslim yapar
gerekli malzeme ardinyo ve anten icine tekte yerleştir linux tabana kodla bitti gitti
böyle bir sistem yapmıstım ben ama böyle güzel görünmüyor tabi anteni ve kablolar kabak gibi dısarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• WhatsApp Image 2024-06-27 at 03.22.47.jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-27 at 03.22.47.jpeg
    378.8 KB · Hit: 321
Son düzenleme:
su cihazı yapmakta bir şey yok bilen adam 20 dakikada kodlar anahtar teslim yapar
gerekli malzeme ardinyo ve anten icine tekte yerleştir linux tabana kodla bitti gitti
böyle bir sistem yapmıstım ben ama böyle güzel görünmüyor tabi anteni ve kablolar kabak gibi dısarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bana üretim yapabilir misiniz sizinle iletişime gecmek istiyorum

Merhabalar, elimde yurt dışından hediye olarak gelmiş olan 1 adet flipper zero mevcut, kutusunu ne olduğuna bakmak için açtım. meraklısı yada kullanıcısı olabilir.
Satmak istiyorum fakat satış sitelerine koyduğumda galiba illegal göründüğü için engelleniyor.
İzmir içi elden teslim edebilirim.
Fiyatına baktım fakat ben çok anlamadığım için fiyat belirleyemedim, almayı düşünen arkadaşlar ile pazarlık yapabiliriz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,157
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri