Red Dead Redemption 2 favori erkek karakteriniz kimdir?

Red Dead Redemption 2 favori erkek karakteriniz kimdir?

• Oy kullanan toplam üye
    142
arthur tabıkı
beyler bısey dıycem sımdık arthur oldukten sonra john nu kontrol edıyoruzya
bırdaha artur olmak gıbı bır ıhtımal yok demı yanı mantıken yok zaten cunku adam vefat ettı
ılla yenı hıkayemı acmak lazım

arthur tabıkı
beyler bısey dıycem sımdık arthur oldukten sonra john nu kontrol edıyoruzya
bırdaha artur olmak gıbı bır ıhtımal yok demı yanı mantıken yok zaten cunku adam vefat ettı
ılla yenı hıkayemı acmak lazım
Oyunda yarıda olanlar vardı. Spoiler vermeseydin iyi olurdu. 8 bölüm var. 6 Arthur 2 John ile oynuyorsun. 6 bölüm bittikten sonra Arthur olabilmek için yeniden başlaman gerekiyor.

Dutch ve micah diyen en adi o* dir baska bi açıklaması olamaz

O zaman şöyle yaparsın, oynanabilen karakterleri koymazsın. Yan karakterler arasında bir seçim olurdu.
Öyle olursa ilgi görmez anket. 100 kişi oy vereceğine 20 kişi verirdi. Kadınlara oy verebilirsin onların hepsi yan karakter.

Arthur ve John hariç Charles Smith'i severim sadık işinin ustası kral bi abimizdir. Ancak bunlar dışında Uncle'ı değilde onla uğraşmasını çok seviyorum. Kampta buna sataşmanın verdiği zevk bambaşka ve her şeye belini bahane edip işin içinden çıkması ise ayrı bir komedi :D

Şu iki pkk lı vatan hainini seven var mı ya

1718141443258.png
1718141461858.png

Knk oyunu daha çok oynamadım. Ama ben Ducth dan yana kullandım. Kıyafetli şık bir beyfendi gibi durup biraz macera arayan tip. İlerde ne olur bilemiyorum da lakin seçimimi Ducth dan yana kullandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri