tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam hocam yükledim de sol üstteki all'a mı basıcağım?Beni etiketlemeyi unutma.
tamam hocam yükledim de sol üstteki all'a mı basıcağım?Beni etiketlemeyi unutma.
Evet.tamam hocam yükledim de sol üstteki all'a mı basıcağım?
ne kadar süre bekleyeceğim?Evet.
ve bu sırada arkada bir şey açık kalsın mı kapatayım mı?Evet.
anakart ve psu modelini yazarmısınArkadaşlar bugün 2 oluyor bu. Biri PUBG oynarken şimdi de minecraft oynarken mavi ekran yedim. Cihazınız bir sorunlar karşılaştı gibi bir şey yazıyor ve reset atıyor. Neden Oluyor bu?? SSD'den kaynaklı olabilir mi? Sanırım kronik sorunlu bir ssd.
anakart: Asrock b450m hdvanakart ve PSU modelini yazarmısın
Test bitene kadar beklemen lazım. 10 dakkadan kısa sürer. Arkada bir şey açık kalmasın, yani google açık kalabilir sıkıntı yok oyun falan açık kalmasın.ne kadar süre bekleyeceğim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve bu sırada arkada bir şey açık kalsın mı kapatayım mı?
teknobiyotikin hangi psu su bir sürü vardır model lazım tamanakart: Asrock b450m hdv
PSU: teknobiyotik'in PSU'su
high power galiba.teknobiyotikin hangi PSU su bir sürü vardır model lazım tam
testin bittiğini nasıl anlıyorum? yani ekranda felan bir şey yazıyor mu?Test bitene kadar beklemen lazım. 10 dakkadan kısa sürer. Arkada bir şey açık kalmasın, yani google açık kalabilir sıkıntı yok oyun falan açık kalmasın.
tamam sorun orda deil miş cpu pin girişinde sıkıntı varmı diye baktım da sıkıntı yokhigh power galiba.
testin bittiğini nasıl anlıyorum? yani ekranda felan bir şey yazıyor mu?
Ordaki tüm kutularda bi MB değeri yazar mesela en sol üstteki dikdörtgende 500 falan mesela. 8 tane dikdörgen olması lazım.high power galiba.
testin bittiğini nasıl anlıyorum? yani ekranda felan bir şey yazıyor mu?