PLAYSTATION ALINIR MI?

Furrrky

80+
Reaksiyon skoru
8
Ps 5 almak istiyorum. Oyunların fiyatları ve bunun aboneliği falan varmış oyunlar için. Alınır mı Ps5 sizce? Oyun fiyatları falan nasıl değer mi? Bide 1tb lik güvenilir vatandan daha ucuza alabileceğim ve daha fazla taksit yapabileceğim bir yer varsa link atabilirsiniz

Ps 5 almak istiyorum. Oyunların fiyatları ve bunun aboneliği falan varmış oyunlar için. Alınır mı Ps5 sizce? Oyun fiyatları falan nasıl değer mi? Bide 1tb lik güvenilir vatandan daha ucuza alabileceğim ve daha fazla taksit yapabileceğim bir yer varsa link atabilirsiniz
Hocam PlayStation 5 slim ithalatçı garantili var daha ucuza geliyor 20k civarı ama ithalatçı garantili sadece tek fark garanti.

Öncelikle oynadığın oyun türleri nedir? 1 yıllık ps plus extra şuanda 2300 tl içindeki oyunları oynayabilirsin her ay da yeni oyunlar ekleniyor iyi veya kötü. Ayrıca oyunlarda 1000 2000 tl arasında değişiyor indirim dönemlerini takip edip oyunları alabilirsin. Sana tavsiyem çevremden ps5 sahibi tanıdığın varsa bütün üyelikleri oyunları ps kardeşliği ile birlikte almanız aldığın herşeyin yarı fiyatını ödersin. Hepsiburada üzerinde kahraman konsol satıcısından hepsiburada word kart ile peşin fiyatına 9 taksit alabilirsin.

Sürekli oyun oynayacaksan ve oyunlara 1500- 2000 verebileceksen al. Ama oyunlara fazla veremem diyorsan xbox daha iyi bir seçenek. Oyun fiyatları çok daha uygun. Playstationda cidden pahalı.

ya
he anladım. Yani alınmaması için önemli bir sebep yoktur herhalde
yani hocam aradaki tek fark garanti birisi ithalatçı garantili yani satıcının verdiği garanti diğeride distribitör garantili yani playstationun kendi garantisi türkiye garantisi arada 7k ciavrında rakam var ben olsam guvendiğim bir satıcıdan ithalatçı garantili olarak alırdım ama tercih sizin.

ya

yani hocam aradaki tek fark garanti birisi ithalatçı garantili yani satıcının verdiği garanti diğeride distribitör garantili yani playstationun kendi garantisi türkiye garantisi arada 7k ciavrında rakam var ben olsam guvendiğim bir satıcıdan ithalatçı garantili olarak alırdım ama tercih sizin.
varsa eğer güvendiğin bildiğin bir yer link atarsan sevinirim

varsa eğer güvendiğin bildiğin bir yer link atarsan sevinirim
yani hocam öyle güvendiğim bir satıcı yok ama mesela migrosta direksiyon seti ithalatçı garantili olarak satılıyordu bir sıkıntı çıksa ilgileneceklerini umuyorum satıcısı migrosun kendisi olduğu için

Agalar bende ps5 almayı düşünüyorum ama şu olay ne mesela ben Deluxe Edition aldım paket olan God Of War , Uncharted vb. oyunlar oynayamayacak mıyım

Ne oynamak istiyorsun exclusive diyorsan mantıklı olmaz bloodborne kaldı sanırım tek diğerleri çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,843
Üyeler
184,060
Son üye
zaggmmt
Geri