Kızlar beğeniyi neden geri çeker?

nasahtech

80+
Reaksiyon skoru
8
Yav sınıftaki sohbet etmediğim Instagram'dan sadece takipleştiğimiz kız bugün attığım fotoğrafı beğenmiş. Bildirim geldi. Gidip beğenilere baktığımda ismi yoktu. Geri çekmiş. Sebebi nedir bunun? Ne kadar saçma.

cok kafaya takıyonuz kızları anlamanız imkansıza yakındır

Yav sınıftaki sohbet etmediğim Instagram'dan sadece takipleştiğimiz kız bugün attığım fotoğrafı beğenmiş. Bildirim geldi. Gidip beğenilere baktığımda ismi yoktu. Geri çekmiş. Sebebi nedir bunun? Ne kadar saçma.
Bunu kızla konu açıp direkt kendisine sormaya ne dersin
Sohbete başlamak için gayet güzel bir konu olmuş
Kızları anlamak imkansıza yakın çok da takmamak lazım

gerek var mı? belki de gerçekten çok kafaya takmamak lazımdır çekiniyorum da ayrıca muhtemelen yapmayacağım
Gerek olup olmadığını ben bilemem ama çekingenliğini yenmek içinde bir fırsat olabilir unutma o da normal bir insan

Yanlışlıkla beğenmiştir ? Kafanı takma bu kadar salla geç. Eger bilerek yaptiysada salla geç takipten çık sene bitti zaten.

Sen bilirsin benden sana bir tavsiye dalga geçmelerine ve tepene çıkmalarına izin verme
sağ ol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanlışlıkla beğenmiştir ? Kafanı takma bu kadar salla geç. Eger bilerek yaptiysada salla geç takipten çık sene bitti zaten.
o da olabilir sağ olun

sağ ol

o da olabilir sağ olun
artık post atarsa ben de aynısını yapacagim

Şöyle bı ihtimalde var eğer hikayeme bakanlar listesinde hiç yoksa görüldü özelliğini kapayıp beğenmiş olabilir yani bu geri çektiği anlaminia gelmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri