yani beğenmeyi çekmesi saçma kedimi paylaşmıştım begendiysen beğen beğenmediysen geçcok kafaya takıyonuz kızları anlamanız imkansıza yakındır
Bunu kızla konu açıp direkt kendisine sormaya ne dersinYav sınıftaki sohbet etmediğim Instagram'dan sadece takipleştiğimiz kız bugün attığım fotoğrafı beğenmiş. Bildirim geldi. Gidip beğenilere baktığımda ismi yoktu. Geri çekmiş. Sebebi nedir bunun? Ne kadar saçma.
gerek var mı? belki de gerçekten çok kafaya takmamak lazımdır çekiniyorum da ayrıca muhtemelen yapmayacağımBunu kızla konu açıp direkt kendisine sormaya ne dersin
Sohbete başlamak için gayet güzel bir konu olmuş
Gerek olup olmadığını ben bilemem ama çekingenliğini yenmek içinde bir fırsat olabilir unutma o da normal bir insangerek var mı? belki de gerçekten çok kafaya takmamak lazımdır çekiniyorum da ayrıca muhtemelen yapmayacağım
yok ya gerek yok ne bilimGerek olup olmadığını ben bilemem ama çekingenliğini yenmek içinde bir fırsat olabilir unutma o da normal bir insan
Sen bilirsin ama ilerde muhtemelen pişman olacaksın bu konu için demiyorum genel olarak neden bu kadar çekingen kaldım diyeyok ya gerek yok ne bilim
ben de öyle dusunuyorum ama yapacağım bir şey yok gereksiz dalga konusu olmak istememSen bilirsin ama ilerde muhtemelen pişman olacaksın bu konu için demiyorum genel olarak neden bu kadar çekingen kaldım diye
Sen bilirsin benden sana bir tavsiye dalga geçmelerine ve tepene çıkmalarına izin vermeben de öyle dusunuyorum ama yapacağım bir şey yok gereksiz dalga konusu olmak istemem
Yanlışlıkla beğenmiştir ? Kafanı takma bu kadar salla geç. Eger bilerek yaptiysada salla geç takipten çık sene bitti zaten.Yav sınıftaki sohbet etmediğim Instagram'dan sadece takipleştiğimiz kız bugün attığım fotoğrafı beğenmiş. Bildirim geldi. Gidip beğenilere baktığımda ismi yoktu. Geri çekmiş. Sebebi nedir bunun? Ne kadar saçma.
sağ olSen bilirsin benden sana bir tavsiye dalga geçmelerine ve tepene çıkmalarına izin verme
o da olabilir sağ olunYanlışlıkla beğenmiştir ? Kafanı takma bu kadar salla geç. Eger bilerek yaptiysada salla geç takipten çık sene bitti zaten.
artık post atarsa ben de aynısını yapacagimsağ ol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o da olabilir sağ olun