Kızlar beğeniyi neden geri çeker?

gerek var mı? belki de gerçekten çok kafaya takmamak lazımdır çekiniyorum da ayrıca muhtemelen yapmayacağım
zaman ilerledikçe aklına geldiğinde keşke yapsaydım dediğin şeylerin pişmanlığındansa o an herşeyi bi kenera atıp bi şeyler demek keşke demekten iyidir bırak dalga geçsinler bırak gülsünler. Kaybedecek neyimiz varki onların gülmesiyle

zaman ilerledikçe aklına geldiğinde keşke yapsaydım dediğin şeylerin pişmanlığındansa o an herşeyi bi kenera atıp bi şeyler demek keşke demekten iyidir bırak dalga geçsinler bırak gülsünler. Kaybedecek neyimiz varki onların gülmesiyle
öyle diyon da boşver
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bı ihtimalde var eğer hikayeme bakanlar listesinde hiç yoksa görüldü özelliğini kapayıp beğenmiş olabilir yani bu geri çektiği anlaminia gelmez
hikaye değil post

sağ ol

o da olabilir sağ olun

artık post atarsa ben de aynısını yapacagim
Hocam niye sacma bi sekilde uzatıyorsunuz anlamıyorum kesin yargiya nereden vardınız ?

sellektör atmışta olabilir:kedi:

Yav sınıftaki sohbet etmediğim Instagram'dan sadece takipleştiğimiz kız bugün attığım fotoğrafı beğenmiş. Bildirim geldi. Gidip beğenilere baktığımda ismi yoktu. Geri çekmiş. Sebebi nedir bunun? Ne kadar saçma.
Yanlışlıkla beğenmiş olabilir, boş versene

Yav sınıftaki sohbet etmediğim Instagram'dan sadece takipleştiğimiz kız bugün attığım fotoğrafı beğenmiş. Bildirim geldi. Gidip beğenilere baktığımda ismi yoktu. Geri çekmiş. Sebebi nedir bunun? Ne kadar saçma.
Bu arada kızın sana karşı bir sevgi hissinin falan olmama ihtimali yüksek gibi. Boşa umutlandırma kendini

korktukları için

Geri