Steam hikayeli oyun önerisi

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
913
Arkadaşlar hikayeli oyun önerisine ihtiyacım var indirimlerde alayım diyorum tür korku gerilim olmazsa sevinirim teşekkürler

Kingdom Come Deliverance biraz savaş mekaniği zor bir oyun ama bir o kadar da tatlı oyun. Yakında 2. oyunu da çıkacak.

Detroit: Become Human
Star Wars Battlefront ll
Stray
The Witcher 3: Wild Hunt ''DLC ile birlikte güzel indirimde''

Detroit: Become Human
Star Wars Battlefront ll
Stray
The Witcher 3: Wild Hunt ''DLC ile birlikte güzel indirimde''
AAA oyun ne önerirsin hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kingdom Come Deliverance biraz savaş mekaniği zor bir oyun ama bir o kadar da tatlı oyun. Yakında 2. oyunu da çıkacak.

Resident evil 7
Uncharted
Rdr 2
Hogwartlegacy

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok bilindik olucak ama Days Gone, The Last Of Us, RDR2 (oynadıkdan sonra hiçbir hikayeli oyun sarmamıştı bir tek Metro serisi fakat gerilim korku oyunu) bir de önerebileceğim ne kadar seversin bilmem ama Mount&Blade Bannerlord modlarla birlikte saatlerce oynayabileceğin bi oyun.

Çok bilindik olucak ama Days Gone, The Last Of Us, RDR2 (oynadıkdan sonra hiçbir hikayeli oyun sarmamıştı bir tek Metro serisi fakat gerilim korku oyunu) bir de önerebileceğim ne kadar seversin bilmem ama Mount&Blade Bannerlord modlarla birlikte saatlerce oynayabileceğin bi oyun.
Hocam elden ring dlc ve baldurs gate düşünüyorum şuanda bu oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz.

Hocam elden ring dlc ve baldurs gate düşünüyorum şuanda bu oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz.
Baldurs Gate'i bilmiyorum fakat Elden Ring yılın oyunu seçilmişti mükemmel bir oyun ama oynamak nasip olmadı daha.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,638
Üyeler
195,418
Son üye
Kornişontursusu
Geri