❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

hayır hesaplar zaten eskiydi yeni acmadim farklı cihazlardan vermistim üstelik
Hocam ben de temu da yaşamıştım buna benzer bir sorun. İndirim hakkımı kullandığım cihazda yanlışlıkla yeni hesap açmıştım. O açtığım hesabı başka bir cihazda oturum açtım ama iş işten geçmişti indirim gelmedi. Belki buna benzer birşeydir, bilemedim.

İyiki gece vakti para yükleyip almışım klavyeyi.Sabah alırım diye düşünüyordum:D

benimki kurye tarafından alındı yazıyor iptal felan olma durumu varmı hala?

İyiki gece vakti para yükleyip almışım klavyeyi.Sabah alırım diye düşünüyordum:D

benimki kurye tarafından alındı yazıyor iptal felan olma durumu varmı hala?
benimki de kurye tarafından alındı yazıyor. kargoya verilmeden bilemeyiz, inşallah iptal olmaz.

seçilen ülkede sevk edilemez uyarısı alıyorum. Bitti mi demek acaba yoksa almanın bi taktiği mi var.

benim z94 uzun taşımaya verilmiş btw red ile crystal çok farkeder mi alırken dikkat etmeyip red aldım
Gelince söylerim hem red hem crystal aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargoda iptal edildiğine sahit olduk ülkeden çıkana kadar sıkıntılı.

1720165764981.png

ne zamana gelir acaba?

ürünün indirimi bitti degil mi vergi dahil 1100 tl gibi bi fiyat çıkıyor. Başlıkta indirim yazıyor hala.

Arkadaşlar selam üründen 2 tane farklı hesaplardan satıl aldım kargoya ikiside verildi fakat bir tane hesabımda soyismimin bir harfini fazladan yazmışım. Diğer bilgilerim doğru gümrükte bir problem olur mu?

Ekler

• resim_2024-07-05_121742932.png
    resim_2024-07-05_121742932.png
    7.5 KB · Hit: 65
Geri