❌İndirim Bitti! EPOMAKER HEDİYELER DAĞITIYOR!!!!

Arakadaş bu devlette çalışan insanların bazıları ne kadar liyakatsız ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kadına diyorum ki 12 gün oldu gümrükte bekliyor yardımcı olur musunuz diyorum Gönderiniz gümrükte bekleyeceksiniz diyor müthiş yardımcı oldu.
Yoğ yaaav fgsgsddsf

Bana 800 tl çıktı :cry: valla bi pttye itiraz patlatasım geldi ya ne diyosunuz marginale hocam bu konuda itiraz etsek klavye iade olur mu ?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    617 KB · Hit: 53
Son düzenleme:
Yanwen'le yollanan başka biri var mı?

Yanwen'le yollanan başka biri var mı?
Herkesin yanwen ile zaten. Yanwen aracı firmalara vermiş.

Bana 800 tl çıktı :cry: valla bi pttye itiraz patlatasım geldi ya ne diyosunuz marginale hocam bu konuda itiraz etsek klavye iade olur mu ?
Evet kanıtın ile gidersen indirim yaptırma şansın olabilir. Biraz uğraştırır sadece. Git ürünün bulunduğu kargo merkezine itiraz dilekçesi vermek istiyorum de.

arkadaşla birlikte aldık bana 320 çıktı ona 800 çıktı sana da öyle cıkmıs değişik işler diğerlerine 617 cıkmıs 1009 cıktıgını söyleyen var kime ne kadar geçirirsek misali herhalde

Ekler

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    116.6 KB · Hit: 48

Evet kanıtın ile gidersen indirim yaptırma şansın olabilir. Biraz uğraştırır sadece. Git ürünün bulunduğu kargo merkezine itiraz dilekçesi vermek istiyorum de.
hocam kanıt derken nasıl bir şey diyorsunuz mesela ?

arkadaşla birlikte aldık bana 320 çıktı ona 800 çıktı sana da öyle cıkmıs değişik işler diğerlerine 617 cıkmıs 1009 cıktıgını söyleyen var kime ne kadar geçirirsek misali herhalde
bunlar çok yüzeysel kanıt kalır hocam personel nerden bilcek bunun klavye verigis olduğuu mesela

Evet yeniden gitmesi lazım eline ulaşması 1-2 hafta daha gecikir.
Bu süreçte iade olur mu hocam haberim olmadan siz bi ara böyle bir şey demiştiniz diye hatırlıyorum çünkü şimdi itiraz edipte elimden alırlarsa klavyeyi derto lur

Son düzenleme:

Takip linkinde böyle yazıyor hala

Ekler

• Screenshot_2024-07-05-16-56-26-217_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-05-16-56-26-217_com.android.chrome.jpg
    345.9 KB · Hit: 36
  • Screenshot_2024-07-05-16-56-26-217_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-05-16-56-26-217_com.android.chrome.jpg
    345.9 KB · Hit: 39
Bu süreçte iade olur mu hocam haberim olmadan siz bi ara böyle bir şey demiştiniz diye hatırlıyorum çünkü şimdi itiraz edipte elimden alırlarsa klavyeyi derto lur
Bi arkadaş itiraz edicem demiş ürün iade gitmişti. Bu da ihtimal ama sen adamla konuş rica et anlayış ile karşılar bence kurye ile.

Takip linkinde böyle yazıyor hala
Sizin ürün china post'a verilmiş hocam. Gümrük biraz sürer.

Bi arkadaş itiraz edicem demiş ürün iade gitmişti. Bu da ihtimal ama sen adamla konuş rica et anlayış ile karşılar bence kurye ile.

Sizin ürün china post'a verilmiş hocam. Gümrük biraz sürer.
Bi bakayım hocam bi gelsin elime kargo itiraz sürecini başlatırım büyük ihtimalle 617tl vergi çıksaydı tamamdı ama 810 üzdü

Geri