- Reaksiyon skoru
- 511
Kaça geldiBende sipariş geçtim eyvallah![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Beyler 805 Tl değecek bi kalitesi var mı kullananlar yorum yapabilir mi bide buna bu tarz stand takılır mı?
Kaça geldiBende sipariş geçtim eyvallah![]()
A6V incelemelerine bak Ya da A6T tek fark ayaklı stand yerine dairesel standı olmasıKaça geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Beyler 805 Tl değecek bi kalitesi var mı kullananlar yorum yapabilir mi bide buna bu tarz stand takılır mı?
Hocam sizce mikrofon razer barracuda x mikrofonun'dan iyi midir alıp almamakta kararsızımA6V incelemelerine bak Ya da A6T tek fark ayaklı stand yerine dairesel standı olması
Bu kaliteye bedava fiyatHocam sizce mikrofon razer barracuda x mikrofonun'dan iyi midir alıp almamakta kararsızım
Fiyatına göre alınır ihtiyacın varsa. kaliteli bir mikrofon. Razer Barracuda kullanmadığımdan tam bir şey söyleyemem ama oyuncu kulaklığı mikrofonundan daha iyi olduğunu düşünüyorum.Hocam sizce mikrofon razer barracuda x mikrofonun'dan iyi midir alıp almamakta kararsızım
Çok bi ihtiyacım yok fiyatı uygun demiş herkes alayım kullanırım diyorum kulaklığım mic sökerim bide sessize alınıyor mu bu üstüne dokununca filanFiyatına göre alınır ihtiyacın varsa. kaliteli bir mikrofon. Razer Barracuda kullanmadığımdan tam bir şey söyleyemem ama oyuncu kulaklığı mikrofonundan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Fiyatı için alabilirsiniz normalde 1.700-2k civarı fiyatı bir kaç siteden baktımÇok bi ihtiyacım yok fiyatı uygun demiş herkes alayım kullanırım diyorum kulaklığım mic sökerim bide sessize alınıyor mu bu üstüne dokununca filan
Sağol hocam sipariş verdimFiyatı için alabilirsiniz normalde 1.700-2k civarı fiyatı bir kaç siteden baktım
Kendim Razer Blackshark V2 X kullanıyorum kulaklığın mikrofonunu beğenmediğim için sipariş geçtim
Mağaza onaylı satıcı değerlendirmelerinde falanda sıkıntı gözükmüyor başlarda mağazanın güvenilirliğiyle ilgili konuşulduRiske girmek isteyen varsa alabilir, fiyat muhteşem.
Şu sanırım aynı model:
![]()
Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon özelliklerini incele, 2.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir tane de Türk almış yorumu da var.Mağaza onaylı satıcı değerlendirmelerinde falanda sıkıntı gözükmüyor başlarda mağazanın güvenilirliğiyle ilgili konuşuldu