Kutu açılışta video çekinSalatalık koyup göndermezler inşallah.
Kutu açılışta video çekinSalatalık koyup göndermezler inşallah.
Hocam baktım da bu daha iyi gibi ya bunda üstüne dokununca sessize alma da var onda önüne buton yapmışlar stand harici fark görmedimZealsound diye mikrofon da 880tl hangisi alınır o k0nuyu şimdi gördüm ben bişey alacagimda hep böyle secenekler oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanmıyorum hocam
Sana kalmış ürün elinize ulaştı mı hocamBeyler ben 1350 tl iken sipariş etmiştim satıcı ilede aliexpress ilede konuştum farkı veremiyorlar iptalde olmuyor ama anlaşmazlık açıp ürünü iade edebiliyormuşuz uğraşmaya değer mi sizce 560 tl için
Bu arada üstüne 300 daha koyup 2. ürünü alabiliyorsunuz bence değer beklemeye yeni sipariş verin iade edinBeyler ben 1350 tl iken sipariş etmiştim satıcı ilede aliexpress ilede konuştum farkı veremiyorlar iptalde olmuyor ama anlaşmazlık açıp ürünü iade edebiliyormuşuz uğraşmaya değer mi sizce 560 tl için
Uyumluluğunu nasıl anlarız hocam acaba? Bende almak istiyorum 1 tane stand.https://www.akakce.com/mikrofon-standi.html burdan bütcenize uygunlara bakabilirisniz çoğu uyumlu oluyor
hocam çoğu uyumlu oluyor yorumlara gene bakın kullanan vardırUyumluluğunu nasıl anlarız hocam acaba? Bende almak istiyorum 1 tane stand.
herhangibir a6 modeli ile aynı sadece ayağı farklıAlıntıyı görüntüle
çektim bitane bu arada bu fifine nin türkiyedeki hangi modeline eş değer yada başka markalardan hangi markayla muadil
anladımherhangibir a6 modeli ile aynı sadece ayağı farklı
Tr'deAlıntıyı görüntüle
çektim bitane bu arada bu fifine nin türkiyedeki hangi modeline eş değer yada başka markalardan hangi markayla muadil