stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,523
Bencede1 Tanede penaltımız verilmedi bu arada kaleciden dönen şutta topa vurmaya çalışan oyuncumuzun ayağına vuruldu orda
Bencede1 Tanede penaltımız verilmedi bu arada kaleciden dönen şutta topa vurmaya çalışan oyuncumuzun ayağına vuruldu orda
Mertin 2 defa ayağına basıldı, Dijkın Barışa yaptığı da kartlıktı bence, onlar da verilmedi1 Tanede penaltımız verilmedi bu arada kaleciden dönen şutta topa vurmaya çalışan oyuncumuzun ayağına vuruldu orda
Mert Müldürün Hatası Değil Top Oraya Gidene Kadar Stoperlerin Çok Rahat Müdahale Fırsatı Vardı Ama Hepsi Özellikle Samet Çok Güzel Topun Gidişini İzledi .+) mert müldür neden bu turnuvada var hiç bir fikrim yok çocuk çok cılız,
Merih yerine Samet ceza yese iyiydiSametin Gol Atması Yeterli Gelmedi Savunmada Batırdı Yine Herşeyi![]()
Aynı düşüncedeyim+) mert müldür neden bu turnuvada var hiç bir fikrim yok çocuk çok cılız,
+) ilk golden sonra tamam kontra yememek için sakin ve geride pas yaptık ama rakip sürekli denedi, sürekli ee bir yerden sonra golü buldular doğal olarak
+) montello 1-1 olmuş dakika 70-80 aralıgında hala oyuncu değişyirmiyor büyük bir hata. oyunun ikinci yarısı sönük kalan takıma taze nefes gerekiyor. bak sonradan kaç tane pozisyon yakaladık.
+) çok saçma bir şekilde maçı verdiğimizi düşünüyorum yazık oldu.
+) ileride pas yapıp markaj yapıcak, topu saklayacak bir oyuncumuz yok geçen maç ve bu maç atılan goller belli. duran top, uzun boylu oyuncu kafa ve gol. koskoca takımdaki taktik bu. kötü demiyorum ama eksiklik var.
+) futbol bilmem lakin dışarıdan dümdüz tekil bir şahıs olarak izlediğimde gördüğüm tablo bu
Kankacım Savunmasını düzgün verseydi yada açıklamasınında falan bilmiyordum böyle böyle tarzı birşeyler söyleyip cezadan yırtabilirdi kilit oyuncuydu kendisi.Merihe bir şey yazmaz herkes her şeyi yapıyor biz niye ceza yiyoz
Bugün eyvallah dersek yarın Ardanın sade gol sevincine bile laf ederler. Tombala çekmek serbest kartal serbest haç çizmek serbest
Merihle de alakası yok reis 70 dakika adamların içinden geçmişiz zatenMerih yerine Samet ceza yese iyiydi![]()
Lobi Varya Lobi Herşeyin Sorumlusu O Lobi !Merih yerine Samet ceza yese iyiydi![]()
70DK ?Merihle de alakası yok reis 70 dakika adamların içinden geçmişiz zaten