🔥İndirim 🔥FIFINE A6NEO VERGİ DAHİL 750 TL 🔥

1720355335419.png

sizde de mi böyle gözüküyor

Alıntıyı görüntüle
sizde de mi böyle gözüküyor
satıcı fifine resmi distribütör gibi duruyor
bilgiler aşağıda yazdım
ZhaoQing HeJia Electronics Co., Ltd.
Mr. jia he
East 7 Section, 1st Floor, Huaxing Woolen Building, Waijing Industrial Village, No. 6 Duanzhou 3rd Road, Zhaoqing
GuangDong ZhaoQing
China

Phone +86-0758-2868022
[email protected]

Son düzenleme:
Siparis takip et kısmının orda yok mu iptal et diye vs çıkmıyor mu

ne yapmami onerirsiniz. Ben mikrofon ihtiyacim oldugu zaman telefonumu mikrofon yerine kullaniyordum. Sizce ugrasmaya gerek var mi?
Kanka hiç uğraşma iptal ile bu paraya alabileceğin en iyi mikrofonlardan biri al keyfine bak telefon ilede uğraşma incelemesi vs var YouTube da bak. Hatta aynı konuda yukarıda bir arkadaş video atmış izle bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kargo verildiyse iptal edemezsin
Aynen bende onu dicektim benimde kargoya verildi verilmeden önce iptal etme kısmı vardı şimdi yok 😂
Şaşırdım.

Son 1 ürün kala aldım sonra meraktan baktım daha 109 adet varmış. Bu arada aldıktan 20dk sonra kargoya verildi teşekkürler AliExpress 👍
Ben gece verdim ertesi gün öğlen verildi, bir önceki siparisimde de çok hızlı kargoya verilmişti

Kanka uyar bak demi emin misin sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum, birisi itopyada cs1 diye bulmuş onun ucunda altın uçlu bir vida benzeri bir şey var bütün mikrofonlarla uysun diye vs yapmışlar. Bunun o vida kısmı dar veya bil gelirse ne yapcam😂

Son düzenleme:
Kanka hiç uğraşma iptal ile bu paraya alabileceğin en iyi mikrofonlardan biri al keyfine bak telefon ilede uğraşma incelemesi vs var YouTube da bak. Hatta aynı konuda yukarıda bir arkadaş video atmış izle bak

Aynen bende onu dicektim benimde kargoya verildi verilmeden önce iptal etme kısmı vardı şimdi yok 😂
Şaşırdım.

Ben gece verdim ertesi gün öğlen verildi, bir önceki siparisimde de çok hızlı kargoya verilmişti

Kanka uyar bak demi emin misin sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum, birisi itopyada cs1 diye bulmuş onun ucunda altın uçlu bir vida benzeri bir şey var bütün mikrofonlarla uysun diye vs yapmışlar. Bunun o vida kısmı dar veya bil gelirse ne yapcam😂
dostum ben zaten mikrofonu iptal ettim. Orda kastim tekrardan siparis etmekle ugrasmaya deger mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,534
Üyeler
186,902
Son üye
sagolayanrakun
Geri