❌İndirim Bitti! Su altı dalış için Maske + Şnorkel 117 TL Aliexpress

Siene

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
704
Şnorkel

Zar zor yeni hesap açıp tam başka bir şey sipariş geçecekken bu gözüme çarptı daha cazip geldi direk sipariş geçtim.

İlk hesap indirimine özel.

Yeni hesap açamayanlar ben elimdeki eski bir telefonla içinde hat olmadan wifi den bağlanarak yeni hesap açabildim daha sonra normal kullandığım telefonla hesaba giriş yaptım. Pc den denemeyin yine telefon numarası istiyor.

Şnorkel

Zar zor yeni hesap açıp tam başka bir şey sipariş geçecekken bu gözüme çarptı daha cazip geldi direk sipariş geçtim.

İlk hesap indirimine özel.

Yeni hesap açamayanlar ben elimdeki eski bir telefonla içinde hat olmadan wifi den bağlanarak yeni hesap açabildim daha sonra normal kullandığım telefonla hesaba giriş yaptım. Pc den denemeyin yine telefon numarası istiyor.
117tl bedava imiş alsam mı acaba

İhtiyacım yok fakat alasım geldi güzel görünüyor.

Ya şnorkel 2. else o zaman başkası ağzına sokmuştur :kekw: alacaklar yıkamadan kullanmasın

Çocuk için diyor ama? Ayrıca @IceMan🥊 doğum günün kutlu olsun

Ben aldım hiç iyi değil onun yerine normal gözlükler var hemde temperli camlı onlar daha iyi buğ vs yapmıyor bu Attığınız cidden kötü kullanmış biri olarak söylüyorum

ölçüleri bu şekil
1720378516122.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şikayetlerin çoğu küçük olmasıyla alakalı

Yükseklik: 29 cm.
Genişlik: 18 cm.
Kalınlık: 12 cm.

Yazdığım yukardaki ölçülerde decathlon daki maskenin yetişkin ölçüleri. Yükseliği bi 6 cm daha kısa. Sorun olur mu acaba?
küçük olduğundan şikayet edenler çok yoksa bende alacaktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,148
Üyeler
174,506
Son üye
Zlayk007
Geri