Lossless Scaling CS 2 de çalışıyor mu

Graft1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
67
Arkadaşlar Lossless Scaling cs 2 de çalışır mı veya valorantta ?

Online oyunlarda banlanma riski olabilir. Ayrıca çalışsa bile değmez büyük ihtimalle, çünkü input lag'tan dolayı doğru düzgün aim alamazsın.

Online oyunlarda banlanma riski olabilir. Ayrıca çalışsa bile değmez büyük ihtimalle, çünkü input lag'tan dolayı doğru düzgün aim alamazsın.
Hocam ryzen 5 5500 işlemci varda monitör 165 hz fps bazen 165 in altına düşüyor sence ne yapmam gerek peki

Hocam yapmam gereken ayarları buraya sen atsan olmaz mı sana zahmet bide benim tahminen cs de işlemcime göre kaç fps almam gerek şuan pc yi kapattım da o yüzden atamıyorum
ekran kartın nedir

Ekler

• yeni.png
    yeni.png
    1.4 MB · Hit: 90
Hocam şöyle bir 200 210 fps alsam altına düşmese benim için çok iyi olacak da monitör 165 hz 165 fpsin altına düşünce mental bozuluyor ya benim kafam sürekli oraya takılıyor
İşlemci kötü, o yüzden. PC Alırken 5600'e yükseltip alsaydınız çok daha iyi sonuçlar alırdınız.

İşlemci kötü, o yüzden. PC Alırken 5600'e yükseltip alsaydınız çok daha iyi sonuçlar alırdınız.
5600 olsa kaç fps alırdım ki hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4x msaa yı düşürebilirsin istersen
Hocam yarın bide bu ayarları deneyim bakalım kaç fps verecek

5600 olsa kaç fps alırdım ki hocam
165'in altına 5v5'te çok nadir düşerdi.

Tavsiyem ;
Raminiz 16 Değilse 2x8 Yapın.
Ayarları Düşürün ve Çözünürlük Düşürün.

165'in altına 5v5'te çok nadir düşerdi.

Tavsiyem ;
Raminiz 16 Değilse 2x8 Yapın.
Ayarları Düşürün ve Çözünürlük Düşürün.
İşlemciyi 7800x e yükseltmeyi düşünüyordum bir arkadaş anakart modelini sordu B450 m dedim sen o anakara o işlemciyi takarsan anakartın fırın gibi olur işlemciden verim alamazsın dedi o yüzden yükseltmekten vazgeçmiştim

Geri