nasıl hocam memnunmusunuz hizmet olarak vaat edipte veremedikleri bir şey varmıBu hızlarda paketi varmı bilmiyorum ama ben millenicom kullanıyorum turknetten milenicom a fiyat yüzünden geçmiştim.
pananet 370 tl yapınca, flixnet e geçtim bende 4 gün önce 240 tl miş ocak 2025 ayına kadar, onunda yanına ocak ayına kadar zam olmayacak diye yazabilirsin.
Bendede aynı, benim mahallenin sokağında boş port yok, ondan bendede altyapı sorgulayamıyorum altyapı yok diyor. göknetten sorgulayın aynı hızlar zaten, hemde boş port var mı görürsünüzFlixnetin sitesinden altyapı sorguladığımda adresimde altyapı olmadığını gösteriyor hâlbuki Türk Telekom fiber altyapı var
evet sorun olmaz millenicomdan xdsl kodunu alırsın sonra geçmek istediğin firmaya söylersin geçiş yaparsın, benim sokakta çok uzun süredir boş port yok ama zaten ben hep geçiş yapıyorum ondan sorun olmuyor.Hazırda millenicom kullanıyorum port konusunda sorun olmaz sanırım bu listedeki en ucuz servis sağlayıcısını kullanan var mı? 10 yıllık deneyim diyor 100mbs 200 liraymış.
netman,netbone gibi firmalarlar tekrar iletişime geçip sormak lazım belki onlarda fiyatı sabit bırakırlar. ben size en mantıklı şudur diyemiyorum şuanda maalesefO zaman şuan en mantıklısı flixnet mi oluyor hocam öyleyse bende ona geçiş yapayım.
ben geçtim 4 gündür kullanıyorum kopma, hız dalgalanması, aşırı ping yani herhangi bir sorun yaşamadım şuan için, tabi ben uzun zaman önce altyapı tesisatımı sıfırdan yenilettim, yeniletmeden önce sorunlar yaşıyordum ama artık hiç sorun yaşamıyorum her firmada aynı hizmet oluyor benim bölgemdeflixnet 250 tl diyor gayet iyi kullanıyor musunuz ? memnun musunuz ?