Xbox Controller Tuş Takılı Kalması Problemi

fractened

80+
Reaksiyon skoru
45
xbox 9.nesil oyun kolumda sol analog (ls) tuşu takılı kalıyor default durumda
1720435233569.png

kendi başıma çözebileceğim bir yolu var mı yoksa servise yollamam mı gerekiyor

kac senedir kullaniyosun ve hic elinde düşme veya fırlatma gibi eylemlerde bulundunmu

3D-Analog-Joystick-Sensor-Module-Potentiometer-Thumb-Stick-for-Sony-PlayStation-4-PS4-Pro-Slim...jpg

Merhabalar, attığım resim analog butonun altına ait bir görsel. Muhtemelen burada görülen yeşil parçada bir problem var. Sık yaşanan bir sorundur kullanıma da bağlı olarak. İnternette analog motor değişimi ile ilgili videolar bulabilirsiniz ama kendiniz yapmanızı önermiyorum. Mevcut parçayı ayırmak, tekrar lehim yapmak ve parçayı oraya tam oturtmak gerek işi bilen için basit ama yine de ince bir iş. Servise yollamanızı öneriyorum.

Alıntıyı görüntüle
Merhabalar, attığım resim analog butonun altına ait bir görsel. Muhtemelen burada görülen yeşil parçada bir problem var. Sık yaşanan bir sorundur kullanıma da bağlı olarak. İnternette analog motor değişimi ile ilgili videolar bulabilirsiniz ama kendiniz yapmanızı önermiyorum. Mevcut parçayı ayırmak, tekrar lehim yapmak ve parçayı oraya tam oturtmak gerek işi bilen için basit ama yine de ince bir iş. Servise yollamanızı öneriyorum.
anladım hocam teşekkür ederim

Geri