MovesLikeJaggeR
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 720
Arkadaşlar yeni sistem geldi kurdum ve şu alttaki etkinleştir yazısından sıkıldım.Win 10 pro için en güvenilir satıcı neresidir oem key olarak ?
Arkadaşlar yeni sistem geldi kurdum ve şu alttaki etkinleştir yazısından sıkıldım.Win 10 pro için en güvenilir satıcı neresidir oem key olarak ?
Bunlar 30 40 lira bir şeydi ne olmuş fiyatları böyle![]()
Windows 10 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Önceki fiyatları hakkında bilgim yok hocam ama site güvenilir.Bunlar 30 40 lira bir şeydi ne olmuş fiyatları böyle![]()
Anladım ustam peki bu ücretsiz yapılan sağlıklı mıdır acaba yıllarca kullandım bir şey olmadı amaÖnceki fiyatları hakkında bilgim yok hocam ama site güvenilir.
Ben kullanıyorum ücretsiz key hocam bu zamana kadar sorun olmadı.Anladım ustam peki bu ücretsiz yapılan sağlıklı mıdır acaba yıllarca kullandım bir şey olmadı ama
Tamamdır ustam ondan devam bu kadar arttığını bilmiyordum bunları teşekkür ederimBen kullanıyorum ücretsiz key hocam bu zamana kadar sorun olmadı.