Su Soğutmalı 1200 mAh Mini Klima 240₺ 🔥 (TEMU)

Krom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,377
Forumun Temu’cu ve E-Ticaretçisi Krom Geldii 😁

İndirim Bir Süreliğine Birmişti, Tekrardan Başladı :)

Minimum Sipariş Tutarı 480 TL
Sepetinize 480 TL değerinde eşyalar almadan sipariş geçemiyorsunuz.

Vergi Var Mı?
Doğal olarak, var. 480 TL’yi aştığınızda bir sonraki sekmede ne kadar vergi ödeyeceğiniz çıkıyor. Sepet tutarının %30’u civarında. Örneğin 500₺’lik ürünler alırsanız 130-180₺ arasında vergi çıkıyor.

Mükemmel Temu Konum (Soru-Cevap, Alınacak Ürünler…): https://forum.donanimarsivi.com/kon...inabilecek-ueruenler-suerekli-guencel.953670/

7c0e2673-ebc5-4af8-99f0-183bea3c4051.jpeg

Ekler

• 3a0e6ea4-2b47-43a3-962f-65ec0610a355.jpeg
    3a0e6ea4-2b47-43a3-962f-65ec0610a355.jpeg
    28.1 KB · Hit: 5,585
Son düzenleme:
Forumun Temu’cu ve E-Ticaretçisi Krom Geldii 😁

İndirim Bir Süreliğine Birmişti, Tekrardan Başladı :)

Minimum Sipariş Tutarı 480 TL
Sepetinize 480 TL değerinde eşyalar almadan sipariş geçemiyorsunuz.

Vergi Var Mı?
Doğal olarak, var. 480 TL’yi aştığınızda bir sonraki sekmede ne kadar vergi ödeyeceğiniz çıkıyor. Sepet tutarının %30’u civarında. Örneğin 500₺’lik ürünler alırsanız 130-180₺ arasında vergi çıkıyor.

Mükemmel Temu Konum (Soru-Cevap, Alınacak Ürünler…): https://forum.donanimarsivi.com/kon...inabilecek-ueruenler-suerekli-guencel.953670/

Alıntıyı görüntüle

temu kargo süreci çok yavaş be hocam, 29 haziranda ürün aldım, daha bugün bizim topraklara giriş yaptı, aliexpresste cuma günü akşamına fifine mikrofon sipariş verdim bugün gümrükten çıkmış dağıtıcya gitmiş :)

temu kargo süreci çok yavaş be hocam, 29 haziranda ürün aldım, daha bugün bizim topraklara giriş yaptı, aliexpresste cuma günü akşamına fifine mikrofon sipariş verdim bugün gümrükten çıkmış dağıtıcya gitmiş :)
Gümrükte binlerce sipariş var ama Temu’dan gelen. Normal aslında süreç. Yakaladığım fırsatlara sayıyorum ben :)

Gümrükte binlerce sipariş var ama Temu’dan gelen. Normal aslında süreç. Yakaladığım fırsatlara sayıyorum ben :)
temu ürün paketlerini gümrük inceliyor mu da yoğunluk oluyordur ki ? herkes gümrük yoğun diyor ne iş anlamadım :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom
Bilgisayar olan ortamda sıkıntı yaşatır mı?
pek sanmıyorum hocam da masa fanı alabilirsin dilersen.

pek sanmıyorum hocam da masa fanı alabilirsin dilersen.
TOPK marka olanı şiddetle önerebilirim bir tane almıştım çok beğenip ikincisini de çevremden birine aldım.

• Muhteşem
temu ürün paketlerini gümrük inceliyor mu da yoğunluk oluyordur ki ? herkes gümrük yoğun diyor ne iş anlamadım :)
Kanka inceleniyor birçoğu ki ürün gümrüğe geldiğindede takılıyor biraz ondan dolayıda her ürün her zaman hızlı giremiyor maalesef

• Beğen
Konu güncellendi

Kanka inceleniyor birçoğu ki ürün gümrüğe geldiğindede takılıyor biraz ondan dolayıda her ürün her zaman hızlı giremiyor maalesef
benim ürünler kargolandı hepsijet tarafından sipariş 30 haziran kargo verilme 13temmuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temu da 980tl ödeme ile alışveriş yapma gelmiş, bence temu yakında kimse kullanmayacak. aliexpress e devam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri