Arkadaşım Çalıntı CC kullandı

thekhione

80+
Reaksiyon skoru
92
Arkadaşlar, arkadaşım yapmış bir cahillik. Çorap almış kartı denemek için 60 TL'lik. Arap dubaideki adamın kartı. Amazon'dan almış hesabı askıya alındı. Başına bir şey gelir mi? PC'ye format falan atsın mı? Polis basacak diye altına ediyor.

Arkadaşlar, arkadaşım yapmış bir cahillik. Çorap almış kartı denemek için 60 TL'lik. Arap dubaideki adamın kartı. Amazon'dan almış hesabı askıya alındı. Başına bir şey gelir mi? PC'ye format falan atsın mı? Polis basacak diye altına ediyor.
olm adam bankasından giden 1 kuruşu anlamamıştır bile boşver, ama arkadaşın pcyi formatlayıp namaza başlasın pkmdskf

Bişey diyemiyorum kaldım öyle

olm adam bankasından giden 1 kuruşu anlamamıştır bile boşver, ama arkadaşın pcyi formatlayıp namaza başlasın pkmdskf
pohuewhhhfuwhwuhefowjfwoıfjwıoweofjewofjwoefowefjfj
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bişe olmaz demi şafak operasyonu yemesin şimdi xd

Büyük ihtimalle çaldığı kişi farketmeyecek bile. Farketse bile bir şey yapamayacak. Ama madem bu kadar korkacak neden yapıyor?
aga bu olmaz sanmış olmuş işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

format atsın mı

en fazla siber suçlar seni telefonla arar ve para cezası verir.

Aynen reis mr robot taki gibi hatta yeni anakart alsın varolan anakartın özellikle ethernet kartı bölümlerine matkap ile delik açsın. sonra mikrodalgada ısıtıp patlatsın, Dışarda da benzin döküp yaksın. Kardeşim sanal dünyayı ne sanıyorsun yaptığın her şey adım adım kaydediliyor zaten istersen anakartı mabad duhül yap fayda etmez adam şikayetçi olursa :D Ki 2.5 doları çok umursayacağını sanmıyorum

Geri