sametirmak63
80+
- Reaksiyon skoru
- 107
- Bütçe
- 5
Merhabalar Daha yeni oyun oynuyordum birden bire ekranimda boyle çizgiler belirdi ne yapacağım yardımcı olurmusunuz neden çıkmış olabilir
kasayı televizyona bağlayıp denermisin?Merhabalar Daha yeni oyun oynuyordum birden bire ekranimda boyle çizgiler belirdi ne yapacağım yardımcı olurmusunuz neden çıkmış olabilir
Alıntıyı görüntüle
bagladim sorunsuz açıldı monitör mü bozuldu simdikasayı televizyona bağlayıp denermisin?
evet panel gitmiş.bagladim sorunsuz açıldı monitör mü bozuldu simdi
bazen kablo arızası olabiliyor başka kablo ile dene olmazsa monitör arızalanmıştır ve bu monitör kalitesine göre çok şaşırmamak lazım normalMerhabalar Daha yeni oyun oynuyordum birden bire ekranimda boyle çizgiler belirdi ne yapacağım yardımcı olurmusunuz neden çıkmış olabilir
Alıntıyı görüntüle
yok hocam farkli kablolar ilede denedim sonuç aynı peki panel değişimi pahalimidir ?bazen kablo arızası olabiliyor başka kablo ile dene olmazsa monitör arızalanmıştır ve bu monitör kalitesine göre çok şaşırmamak lazım normal
panel değişim monitörün neredeyse sıfırı kadar hatta geçiyor ki o monitör için kesinlikle değmezyok hocam farkli kablolar ilede denedim sonuç aynı peki panel değişimi pahalimidir ?