DonYılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,359
Standa takili fotoğraf paylaşabilirmisiniz tam olarak nasıl bağlantı yapılıyor
Standa takili fotoğraf paylaşabilirmisiniz tam olarak nasıl bağlantı yapılıyor
Nasıl bir sıkıntı?Tek sıkıntısı ışık olayı benim için bakalım gelsin görücez
Işığı kapanmıyor diyenler vardı onu diyorumNasıl bir sıkıntı?
RGB kalitesi çok iyi durmuyor bu arada. Kolu yok diye almamıştım n11’deki kol uyacağına emin olsaydım alırdım alanlara hayırlı olsun.Işığı kapanmıyor diyenler vardı onu diyorum
Doğrudur ni kalite beklemiyorum zaten ışıkta. Kapatabilsdk iyi olurdu o yzdenRGB kalitesi çok iyi durmuyor bu arada. Kolu yok diye almamıştım n11’deki kol uyacağına emin olsaydım alırdım alanlara hayırlı olsun.
A6 Neo modeliA6neo modelimi bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A6v ye benziyor
.
@Rusty_Cohle
Şunun güzelliğe bi’ baksana ama yaDoğrudur ni kalite beklemiyorum zaten ışıkta. Kapatabilsdk iyi olurdu o yzden
Bakmıyım knk eyw para kalmadı jdkxmskŞunun güzelliğe bi’ baksana ama ya
![]()
FIFINE XLR/USB Dinamik Mikrofon, Kulaklık Jakı/RGB/Sessiz, Kayıt Akışı Oyun için MIC PS4/PS5 Ampligame AM8W - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Durum hepimizde aynı olabilir şu ucuz bu ucuz diye diye hesap ettim de sağlam harcama yapmışım insan harcarken çok farkında olmuyorBakmıyım knk eyw para kalmadı jdkxmsk
Staj zamanı kazzndığım 400 tl ile dünyaları alıyodum 2018de. Dolar 3_4 olunca ülke bitmiş diyoduk.... dünya boştır lo. !?!Durum hepimizde aynı olabilir şu ucuz bu ucuz diye diye hesap ettim de sağlam harcama yapmışım insan harcarken çok farkında olmuyorAliexpress’in vergisiz olduğu zamanları hatırlıyorum şimdi öyle bir şey olsa öff.
Bu indirimsiz hali choice daylerde güzel bi indirim görürsem bunun için paraya kıyarım böyle bir tasarım yok…
Şöyle bir olay var ışığı kapanmıyor ayrıca rgb döngüsü sonsuz değil sanki bir video kaydetmişler tak başa sarıyor ve arada kapanıyor yani ekrana bakıyorum bir anda kapanıp yanıyor gözüm ona gidiyor tek kötü yanı o bence yoksa fp olarak iyi gibi.Işığı kapanmıyor diyenler vardı onu diyorum