- Reaksiyon skoru
- 5,659
Kullanmaya Gerek Yokki Hocam .Kullandın mı ikisini de çok merak ettim neye göre söyledin
Pompa Hızı Herşeyi Açıklıyor .
Ayrıca DeepCool İle Performax Bir Tutulmaz
Kullanmaya Gerek Yokki Hocam .Kullandın mı ikisini de çok merak ettim neye göre söyledin
Harbiden hangi siteymis ilk defa bu fiyatı gördü bu ürün
snrjiMalum site hangisi?
performaxın soğutucularımın id coolinge marka bastığını bilmiyosun bunu bildiğim için sordum , perfan 120h 224xt ile aynı bu da id cooling zoomflow 360xt ile aynı ürün , performax diyip geçmekle olmuyoKullanmaya Gerek Yokki Hocam .
Pompa Hızı Herşeyi Açıklıyor .
Ayrıca DeepCool İle Performax Bir Tutulmaz![]()
Orda yok hocam ürünsnrji
2000lerde geziyor orda fiyat son durum nedir kontrol edebilirsiniz
Valla Onu Bilmiyordum Öğrendiğim İyi Oldu Lakin Durum Değişmiyorperformaxın soğutucularımın id coolinge marka bastığını bilmiyosun bunu bildiğim için sordum , perfan 120h 224xt ile aynı bu da id cooling zoomflow 360xt ile aynı ürün , performax diyip geçmekle olmuyo![]()
Benimde işlemcim aynı7500F soğutur mu?
şimdi baktm ordaki model le520 olanmış model başkaymış. görsel olarak dikkat etmiştim hocam kusura bakmayınOrda yok hocam ürün
Yukarıda örnek bir durum paylaştım inceleyebilirsinizBenimde işlemcim aynı
Yok benimki şu an lapto da masaüstü geçicem r5 7500f olur büyük ihtimallleBenimde işlemcim aynı
Bu İyidir Hocam .Paylaşılan Deepcol mu daha iyi yoksa bu mu sizce anlayan birileri bilgilendirebilir mi
Valla Onu Bilmiyordum Öğrendiğim İyi Oldu Lakin Durum Değişmiyor
Pompa Kısmında 240 Mm Olan DeepCool Eziyor
Bu arada le520 sandım ls520ymiş , kesinlikle deepcool o zaman deepcool tier 1 zaten , performax le520 , phantomla aynı performans veriyorValla Onu Bilmiyordum Öğrendiğim İyi Oldu Lakin Durum Değişmiyor
Pompa Kısmında 240 Mm Olan DeepCool Eziyor Onu![]()