rainbowgamer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 323
Sayısal alanda 52K sıralama ile siz olsanız ne bölüm yazardınız merak ediyorum ve önerilerinize açığım en mantıklısı ne olurdu ?
Eczane açma konusunda ve boşta kalma olayı korkutuyor ama detayını bilmiyorumeczacılık ilgiliysen
Evet hocam gerçekten öyle sizce bilgisayar,elektrik veya makine gibi bölümler yazılabilir mi bu sıralamadaki üniversitelereEn boktan sıralama olabilir kötü olduğundan değilde çok arada iyi desen iyi drğğil kötü desen kötü değil allah yardım etsin
Yazılır neden yazılmasın. Asıl eczacılık falan sıkıntı okumuş bakkal oluyorsun. Her yerde açamıyorsun vs. Emeğinin karşılığını almak zorEvet hocam gerçekten öyle sizce bilgisayar,elektrik veya makine gibi bölümler yazılabilir mi bu sıralamadaki üniversitelere
Hocam bu sırlamadki yazacağımız bölümleride üniversite çok farjetmeyecektir ondann dolayı üniversite seçerken , kampüsüne bakın nüyük olsun küçük şehre gitmeyin öğrencilerine bakın bu tarz ünilerde iş size düşeceğinden ekip arkadaşı bulabilirmisiniz ona bakın üni projelere ne kadar katılmış bu kriterler öenmliEvet hocam gerçekten öyle sizce bilgisayar,elektrik veya makine gibi bölümler yazılabilir mi bu sıralamadaki üniversitelere
Bence de, üniversite öğrencileri Teknofest'e katılıyor mu, başarılar elde ediliyor mu, projeler yapılıyor mu bunlar önemli.Hocam bu sırlamadki yazacağımız bölümleride üniversite çok farjetmeyecektir ondann dolayı üniversite seçerken , kampüsüne bakın nüyük olsun küçük şehre gitmeyin öğrencilerine bakın bu tarz ünilerde iş size düşeceğinden ekip arkadaşı bulabilirmisiniz ona bakın üni projelere ne kadar katılmış bu kriterler öenmli
Hocam orda da şöyle oluyor mesela bilgisayar mühendisliği yüksek sıralama olduğu için üniversite biraz daha geriliyor ama elektrik makine de yine iyi faydalanabilceğim okullar geliyor bu kafamı karıştıran şeyHocam bu sırlamadki yazacağımız bölümleride üniversite çok farjetmeyecektir ondann dolayı üniversite seçerken , kampüsüne bakın nüyük olsun küçük şehre gitmeyin öğrencilerine bakın bu tarz ünilerde iş size düşeceğinden ekip arkadaşı bulabilirmisiniz ona bakın üni projelere ne kadar katılmış bu kriterler öenmli
eem seçebilirisiniz büyük şehirlerde antalya izmir istanbul(önermem) akdeniz gelmesi lazım 50k ya tavsiyem bölüm sizin için çok farketmeyecekse üniversite seçmeniz dil kısmınıada bakın dili mümkünse ingilizce olsun , yada direkt aile evine yakın üni seçilebilinir çok kötü değilse üniversite bana kalsa bölümden çok üni seçerdim ama bölüm takıntınız varsa bölüm seçinHocam orda da şöyle oluyor mesela bilgisayar mühendisliği yüksek sıralama olduğu için üniversite biraz daha geriliyor ama elektrik makine de yine iyi faydalanabilceğim okullar geliyor bu kafamı karıştıran şey
Peki önermem demenizin sebebi nedir merak ettimeem seçebilirisiniz büyük şehirlerde antalya izmir istanbul(önermem) akdeniz gelmesi lazım 50k ya tavsiyem bölüm sizin için çok farketmeyecekse üniversite seçmeniz dil kısmınıada bakın dili mümkünse ingilizce olsun , yada direkt aile evine yakın üni seçilebilinir çok kötü değilse üniversite bana kalsa bölümden çok üni seçerdim ama bölüm takıntınız varsa bölüm seçin
Hocam kılavuzda bakacağım buna ama yüksek açar sıralamasını benceİTÜ'de bu sene robotik ve otonom sistemler mühendisliği açılıyor ilgin varsa yazabilirsin ama yeni açılacağı için sıralamalar ne olur bilemem
Kalabalık , okula gitme zorluğu yolculuk uzun sürebilir, kira sorunları birde deprem okula gidiceniz deprem olucak ölüceniz boş yere gereksizPeki önermem demenizin sebebi nedir merak ettim