Acer Nitro 5 AN515 laptop alınır mı?

Güç sınırı olmadığı için ısınıyor. + Isınmasının 2. Sebebi intel işlemci 115W a kadar güç çekiyor tabi ısınır. Acer laptoplarda güç sınırı bulunmuyor intel versiyonunu alacaksa yerden bilgisayarı havalandırması veya laptop soğtucusu alması gerek yada amd versiyonuna bakacaksın.

Güç sınırı olmadığı için ısınıyor. + Isınmasının 2. Sebebi intel işlemci 115W a kadar güç çekiyor tabi ısınır. Acer laptoplarda güç sınırı bulunmuyor intel versiyonunu alacaksa yerden bilgisayarı havalandırması veya laptop soğtucusu alması gerek yada amd versiyonuna bakacaksın.
30 bine amd versiyonu varmı

Şimdi oyun testlerini izledim işlemci 85 lerde gpu 75-80 aralığında takılıyor aynı fiyat muadili içerisinde daha serin çalışan laptop önerin var mıdır?

30 bine amd versiyonu varmı
Bilmiyorum hocam sadece ısınıyor yazısının sebebini söylemek istedim ben 😂 12650h ın rakibi olan 6800h kullanıyorum ve max TPM değerinin 85 W olduğunu gördüm. Ki bendeki güç adaptörü 250 W lık bir adaptör 150 W ekran kartı kullanıyor bu hesaba göre de 10 W diğer sistem bileşenleri için ayrılmış. Ama 12650h veya 12700h testlerini izlediğimde 120 w a kadar çıktığını gördüm ki bu 40 W lık fazla değer ısındırır.

30000 bine daha iyisi varsa linkini atarmısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önermiyormusunuz
Evet kesinlikle 100 dereceyi rahat görüyor ve sabitliyor kendini yani düşüremiyor önermem

Bende konu açtım sipariş etmeden önce bana da ısınmıyor dediler
Atılan laptopu kullanıyor musun?
Hayır ama baktığım incelemelerde fazla ısındığını söylediler nitro 5 in kasası nitro 16 nın yanından bile geçmez HP bile ondan daha iyi kasa olarak

Bende konu açtım sipariş etmeden önce bana da ısınmıyor dediler
Atılan laptopu kullanıyor musun?
Ama eğer limit filan koyarsan düşebilir sıcaklık biraz daha

Evet kesinlikle 100 dereceyi rahat görüyor ve sabitliyor kendini yani düşüremiyor önermem

Hayır ama baktığım incelemelerde fazla ısındığını söylediler nitro 5 in kasası nitro 16 nın yanından bile geçmez HP bile ondan daha iyi kasa olarak
Nitro 16 konusunda katılıyorum ancak hp konusunda katılmıyorum daha yeni inceleme ve oyun test videosu izledim fan sesi çekebiliyorsan ısınmıyor oyun oynarken performansa çekersin dışarda da standart modda kullanırsan gayet ideal sıcaklık değerlerini gösterecektir bence

Geri