❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

numpad neyse de yön tuşlaruı olmadan klavye zor kullanılıyormuş onu gördüm erken aldım almasam z94 kesin alırdım.

1721282557320.png

bu ptt kadar iğrenç rezil bir firma yok
ürün adanaya 3 gün önce geldi sonra yüreğire geçti ben yüreğirde yaşıyorum sonra hangi mantıkta yaptılar bunu bilmiyorum seyhan a geçti kargom. Elinizdeyse ptt kargo seçeneğiyle hiçbirşey çagırmayın

Alıntıyı görüntüle
ürün adanaya 3 gün önce geldi sonra yüreğire geçti ben yüreğirde yaşıyorum sonra hangi mantıkta yaptılar bunu bilmiyorum seyhan a geçti kargom. Elinizdeyse ptt kargo seçeneğiyle hiçbirşey çagırmayın
Evet gerçekten yok bana evde olmama rağmen evde yoktunuz gidin şubeden alın diye mesaj geldi mecbur gittim aldım

Alıntıyı görüntüle
Aynı şekil bende Adanadayım 2 tane klavyemde adanada olmasına rağmen sadece birini dağıtıma çıkarttılar tam dellenmelik :D Bizim burda en iyi çalışan firma kesinlikle yurtiçi bir gün bile bir sorun olmadı firmayla

Alıntıyı görüntüle
Ankara da yaşıyorum İstanbuldan Ankaraya geldi Ankaradan geri İstanbula gitti senin yine iyi ilçe değişikliği olmuş.

Yeni hesapla satın alın. Fiyat güncellemesi oldu 428TL Şu an hala mükemmel fiyat bilginize.

Alıntıyı görüntüle

tam boy için

Hocam mucai mk61 sipariş verdim nasıldır sizce?( 230tl ye aldım)

Geri