emreBeoa
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,269
tekrardan mesaj geldi ve gümrük işlemleri yeni bitti diyorDostlar benim 2 temmuzda ki siparişim ptt ye verilmiş sizde durumlar nasıl.
tekrardan mesaj geldi ve gümrük işlemleri yeni bitti diyorDostlar benim 2 temmuzda ki siparişim ptt ye verilmiş sizde durumlar nasıl.
ışıkların neyi var hocam bide yedek switch çıkıyor mu red sanırımBenim klavye geldi ışıkları hariç beğendim. Keşke tek renk olsaymış.
foto atsana hocam
2 adet switch çıkıyorBenim'de dağıtımda
ışıkların neyi var hocam bide yedek switch çıkıyor mu red sanırım
ışıkları aşırı dışarı saçıyor. keycapte kalsa dışarı saçmasa iyiymiş aslında.
Gayet güzel duruyor şimdi buna pudding keycaps dayadım mı efso
Aynen öyle ışıkları fazla saçıyor belki keycaps alıp kullanılabilir ama masraf yapmaya bence değmez.ışıkları aşırı dışarı saçıyor. keycapte kalsa dışarı saçmasa iyiymiş aslında.
evet pudding takılırsa kriz fırsata döner ama klavye kısayolları görünmez o zamanda küçücük bişe kısayol önemliGayet güzel duruyor şimdi buna pudding keycaps dayadım mı efso![]()
switchin markası ne kimse sormamış
Yedek switchleri inceledim arkasında sadece MS & EZ, switchin kırmızı kısmının altında da rastgele sayı yazıyor. Gateron diye almıştık ama değil.switchin markası ne kimse sormamış
olsa efsane olurdu ama 200tllik klavye zaten yine de çok iyiYedek switchleri inceledim arkasında sadece MS & EZ, switchin kırmızı kısmının altında da rastgele sayı yazıyor. Gateron diye almıştık ama değil.
evet tam buna göre olmuş olur kısayollar çok önemli değil ses kısma yeri ile rgb değişme yerini bilsek yeterli benceevet pudding takılırsa kriz fırsata döner ama klavye kısayolları görünmez o zamanda küçücük bişe kısayol önemli