Ysuflix
80+ Gold
kesinlikle. gateron beklemiyordum ben zaten.olsa efsane olurdu ama 200tllik klavye zaten yine de çok iyi
kesinlikle. gateron beklemiyordum ben zaten.olsa efsane olurdu ama 200tllik klavye zaten yine de çok iyi
Aynen öyle ama idare edecek switch takmışlar pek rahatsız etmedi beni. Klavye arkası plastik olduğu için diğerlerine göre biraz daha fazla ses çıkarıyor o kadar.olsa efsane olurdu ama 200tllik klavye zaten yine de çok iyi
Hayır indirimi bittiGene mi yeni hesaplara başladı
evet hocam benim klayve de bugün geldi ben de ışıklarını hiç beğenmedim.Benim klavye geldi ışıkları hariç beğendim. Keşke tek renk olsaymış.
Ne Zaman geldi hocam bana daha gelmedievet hocam benim klayve de bugün geldi ben de ışıklarını hiç beğenmedim.
switch markası muhabbeti hakkında hiçbir bilgim yok daha önce başka mekanik klavye kullanmadığım için kalitesi hakkında bi yorum yapamayacağım ama izlenimlerim tuş basışları biraz sert ve tuşa çok az bassam da algılıyor. o yüzden ışıkları beğenmesem de tuşları beğendim.
hocam dün ptt tarafından teslim alındı mesajı geldi. bu sabah teslim edilmiş.Ne Zaman geldi hocam bana daha gelmedi
uygulama var mı ışık ayarı için
Yok ışıklar sabit, animasyon değişiyor sadece.uygulama var mı ışık ayarı için
ali expressteki tahmini tarihin en son günü mü geldi?hocam dün ptt tarafından teslim alındı mesajı geldi. bu sabah teslim edilmiş.
yok hocam tahmini teslim 23 temmuz gözüküyor.ali expressteki tahmini tarihin en son günü mü geldi?