Ysuflix
80+ Gold
yazıyorAdresinde İstanbul yazıyor muydu?
Muhtemelen aynı mahalle ismi nevşehirdede vardı belki ora cıkmıstır
yazıyorAdresinde İstanbul yazıyor muydu?
Muhtemelen aynı mahalle ismi nevşehirdede vardı belki ora cıkmıstır
Hocam swich e nereden bakıyoruz benimkini yakında ptt alırDjhddjsjhdhhdjdiijdjubdbd
Dua et eve geldik yoktunuz, gelin nevşehir şubesinden kargonuzu alın demesinler
Öyle bi ibare yok. Herhangi bir switchİstemezler zaten kargo parasi urun parasindan fazla tutar cunku
Mesaj otomatik birleştirildi:
Switchine bakar misin gateron yaziyor mu
Keycaps'i çıkartınca switchin üstünde yazıyorHocam swich e nereden bakıyoruz benimkini yakında ptt alır
Ms ez yaziyor satici gateron diyordu
Anlaşmazlığı yapıştır hocam. Klavye beleşe gelir belkiKeycaps'i çıkartınca switchin üstünde yazıyor
220TL'ye almışız uğraşmaya değmez. Yorum atacağım ama.Keycaps'i çıkartınca switchin üstünde yazıyor
Anlaşmazlığı yapıştır hocam. Klavye beleşe gelir belki
Benim klavye gelsin bakicam eğer öyleyse yapıcam ama klavyeyi istemezler dimeValla ben olsam ugrasirim. Satici burda cakallik yapmis. Dersini alır en azindan yapamaz bidaha
Sanmiyorum , zaten aliexprsste ürün anlatildigi gibi değilse para iadesi yapiyor diye biliyorumBenim klavye gelsin bakicam eğer öyleyse yapıcam ama klavyeyi istemezler dime
hocam satıcı nerede gateron yazmış bulamadım nerede yazdığını bulursanız uğraşmak isterimKeycaps'i çıkartınca switchin üstünde yazıyor
Anlaşmazlığı yapıştır hocam. Klavye beleşe gelir belki
Linke girin, uygulamada gozukmuyor. Chrome ile veya bilgisayardan girin. Ss çektirmiyor çünkü ss alamiyorumhocam satıcı nerede gateron yazmış bulamadım nerede yazdığını bulursanız uğraşmak isterim
ben bilgisayardayım hocam chrome kullanıyorumLinke girin, uygulamada gozukmuyor. Chrome ile veya bilgisayardan girin. Ss çektirmiyor çünkü ss alamiyorum
Ss atabilir misin pc de nasil gorunuyor bakayim urun adıben bilgisayardayım hocam chrome kullanıyorum