Yardım Turknet kullananlar yardimci olabilir mi??

HouSH

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,560
1.5 ay önce ttnet'den turknete geçiş yaptım.
25 mbps hızdan 35 mbps hız olarak geçtim.
Hız olarak aldığım paketi veriyor ama oyunlarda ping sorunu var.
Ttnetde 30 ping alıyordum valorantda turknette ilk hafta 30 du , sonra 40'a yükseldi. En sıkıntılısı valorant da normal kısa oyunlarda sıkıntı olmuyor 40 ta oynuyorum. Dereceli girdiğimde 1-2 oyun atıyorum pingim 150ye çıkıyor. Hız testi yapiyorum o sırada 15 mbps ve 2 upload gösteriyor. Yavaşlık hemende geçmiyor.
Dün ise dereceli girdim daha ilk oyuna girdim oyun sonuna doğru pingim fırladı. Sonra 2 oyun daha attım 150 pingle halen düşmedi. Bu sorun başına gelmiş olup ta çözebilen varmi turkneti arayarak . Yani uğraşırsam ping sorunumu çözerlermi yoksa başka bir firmaya mi geçeyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akşamları oynuyorum. Dipnot.

Ttnetde 30 ping alıyordum valorantda turknette ilk hafta 30 du , sonra 40'a yükseldi. En sıkıntılısı valorant da normal kısa oyunlarda sıkıntı olmuyor 40 ta oynuyorum. Dereceli girdiğimde 1-2 oyun atıyorum pingim 150ye çıkıyor. Hız testi yapiyorum o sırada 15 mbps ve 2 upload gösteriyor. Yavaşlık hemende geçmiyor.
Dün ise dereceli girdim daha ilk oyuna girdim oyun sonuna doğru pingim fırladı. Sonra 2 oyun daha attım 150 pingle halen düşmedi. Bu sorun başına gelmiş olup ta çözebilen varmi turkneti arayarak . Yani uğraşırsam ping sorunumu çözerlermi yoksa başka bir firmaya mi geçeyim?

Şuanda en kaliteli hizmet türknette bana göre.
Bildir sorununu çözerler

e

ethernet kablosu ilemi oynuyorsun hocam.

Turknetı 1yıla yakındır kullanıyorum.Kablolu 5ms kablosuz 7 8 ms alıyorum.Böyle bir sorun yaşamadım.Tabi ki konumda önemli.Bu ping sorununu müşteri hizmetlerine talep açarak bi konuşun

Hocam akşamları bölgesel olarak santralde yoğunluk oluyor ise ping değerleri yükselebilmektedir.

Arıza kaydı açsan %50 ihtimalle düzebilecek bir şey. Bölgesel yoğunluğa pek bir işlem yapılamaz.

Eğer bölgedeki portlarda müsaitlik varsa belki başka porta taşırlar onunla düzelebilir.

Hocam akşamları bölgesel olarak santralde yoğunluk oluyor ise ping değerleri yükselebilmektedir.

Arıza kaydı açsan %50 ihtimalle düzebilecek bir şey. Bölgesel yoğunluğa pek bir işlem yapılamaz.

Eğer bölgedeki portlarda müsaitlik varsa belki başka porta taşırlar onunla düzelebilir.
Bizim burada başka port yok malesef . Yinede bir arayıp konuşayım ozaman .

Modem arayüzünden bi ekran görüntüsü yükler misin
Şuan işteyim akşam yüklerim ancak

Modem arayüzünden bi ekran görüntüsü yükler misin
bakman istediğiniz bu mu ?
1721405420399.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,165
Üyeler