LegendForce
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır sağolunŞuan büyük şirketlerde bile sorunlar var çözemiyorlar eyer bununla ilgiyse 1 2 gün içinde düzeltilebilir
Tamamdır sağolunŞuan büyük şirketlerde bile sorunlar var çözemiyorlar eyer bununla ilgiyse 1 2 gün içinde düzeltilebilir
Bugün instagramda gezerken bir kişi bu olaylardan kesndinde etkilendiğini bilgisayarın ekran verdigini falan söylemişti onun sorunu format atınca çözülmüştü sizde deneyebilirsinizİşte onda korkuyorum işlemcide sıkıntı olursa naparım diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yoktu bugün başladı
Bi anda işlemci durursa mavi ekran nasıl işleneceko yüzden olsa mavi ekran verirdi.
Nerdeyse 2 gün önce formatladım zatenBugün instagramda gezerken bir kişi bu olaylardan kesndinde etkilendiğini bilgisayarın ekran verdigini falan söylemişti onun sorunu format atınca çözülmüştü sizde deneyebilirsiniz
Driverları da kurdumNerdeyse 2 gün önce formatladım zaten
işlemci kaynaklı olduğunu nerden biliyorsun hocamBi anda işlemci durursa mavi ekran nasıl işlenecek
Bilmiyorum siz mavi ekran verirdi dediğiniz için öyle sordumişlemci kaynaklı olduğunu nerden biliyorsun hocam
Bios a ulaşabiliyormusunuzBilmiyorum siz mavi ekran verirdi dediğiniz için öyle sordum
UlaşabiliyorumBios a ulaşabiliyormusunuz
Eyer bilgisayar içinde yüksek boyutta dosyanız ve önemli dosyalarınız yoksa bir yerden win 10 format USB si yapıp formatla win 10 a geçmenizi tavsiye ediyorumUlaşabiliyorum
Gerçi olsa bile şuan kullanılamaz haldeEyer bilgisayar içinde yüksek boyutta dosyanız ve önemli dosyalarınız yoksa bir yerden win 10 format USB si yapıp formatla win 10 a geçmenizi tavsiye ediyorum
Yüksek boyutta var ve önemli dosyalar da var win 10a dosyalar silinmeden gəcemez miyimEyer bilgisayar içinde yüksek boyutta dosyanız ve önemli dosyalarınız yoksa bir yerden win 10 format USB si yapıp formatla win 10 a geçmenizi tavsiye ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerçi olsa bile şuan kullanılamaz halde
Onu tam olarak bilmiyorum benim önereceğim şey win 10 a temiz şekilde geçmeniz ama daha bilgili arkadaşlar vardır illaki yardımcı olurlar sizeYüksek boyutta var ve önemli dosyalar da var win 10a dosyalar silinmeden gəcemez miyim