Yavuz Sultan Selim
80+ Gold

- En İyi Cevap
 - 1

- Reaksiyon skoru
 - 7,379

Sistem toplandığı zaman Giriş - Orta - Üst kalite anakartların ne gibi farkı oluyor? Pahalı anakart kullanınca artısı nedir?

Wifi desteği , daha çok m2 yuvası , 4 ram yuvası , parçalarının üstünün metal bloklarla kaplı olması , daha az ısınması ve ekstra bir sürü özellik eklenmesi.Sistem toplandığı zaman Giriş - Orta - Üst kalite anakartların ne gibi farkı oluyor? Pahalı anakart kullanınca artısı nedir?
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Wifi desteği daha çok m2 yuvası 4 ram yuvası parçalarının üstünün metal bloklarla kaplı olması daha az ısınması ekstra bir sürü özellik eklenmesi.
Benim kendime öngördüğüm sistem;overclock,wifi desteği , maksimum ram desteği , ram slotu, ssd slotu , çift bios gibi artıları var bazılarında soğutma da oluyor.
ilerde çok fazla upgrade yapmam diyorsanız giriş seviye anakart yeterli olucaktır.Benim kendime öngördüğüm sistem;
7700XT - 7600 - 16x2 DDR5 - 1 TB SSD - 750W 80+ - Deep Cool Mesh Kasa - Bunun için nasıl bir anakart almam gerekir
giriş orta seviye yeterli.Amd 7800x3d gibi işlemcilere b650 falan yetiyor fakat 7900x3d veya intel işlemcilere sağlam anakart lazımBenim kendime öngördüğüm sistem;
7700XT - 7600 - 16x2 DDR5 - 1 TB SSD - 750W 80+ - Deep Cool Mesh Kasa - Bunun için nasıl bir anakart almam gerekir
Sadece CS2 - Belki biraz farklı oyun olur ara sıra.ilerde çok fazla upgrade yapmam diyorsanız giriş seviye anakart yeterli olucaktır.
Tam sana göre anakart.Sadece CS2 - Belki biraz farklı oyun olur ara sıra.
Corel grafik tasarım işleri, video, film vs
uyguna bir orta seviye düşürürsen alabilirsinSadece CS2 - Belki biraz farklı oyun olur ara sıra.
Corel grafik tasarım işleri, video, film vs
Sistem toplandığı zaman Giriş - Orta - Üst kalite anakartların ne gibi farkı oluyor? Pahalı anakart kullanınca artısı nedir?
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Tam sana göre anakart.![]()
Bunun bir tık üstü ne knk onu seçerim (pasif soğutucuları olsun 2 RAM slotu yeter bana zaten)Tam sana göre anakart.![]()
Bütçe Söyle Atayım SultanımBunun bir tık üstü ne knk onu seçerim (pasif soğutucuları olsun 2 RAM slotu yeter bana zaten)