Gta 5 de ani fps düşüşleri

Karttan olduğunu sanmam bu yazılımsal d aolabilir tek kanal 8 gb den de başka oyunlarda yapıyor mu ve ne sıklıkla oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne sıklıkla
Eğer bana sorduysan hayır sadece gta 5 de böyle oluyor.

Karttan olduğunu sanmam bu yazılımsal d aolabilir tek kanal 8 gb den de başka oyunlarda yapıyor mu ve ne sıklıkla oluyor

Ne sıklıkla
Ekran kartı için yeni bir yazılım güncellemesini gelmiş kurmamıştım onu belki onu kurunca düzelir.

Ne sıklıkla
Valla nadiren yapıyor ya şimdi öyle söyliyim çok araba sürülen bi yerdeyken falan.

Eğer bana sorduysan hayır sadece gta 5 de böyle oluyor.

Ekran kartı için yeni bir yazılım güncellemesini gelmiş kurmamıştım onu belki onu kurunca düzelir.
Amd kaynaklı olabilir çünkü amd de yazılımsal sıkıntılar var

Valla nadiren yapıyor ya şimdi öyle söyliyim çok araba sürülen bi yerdeyken falan.
Amd kaynaklı büyük ihtimal ama bilgim yok çok fazla

Sadece hızlı araba sürerken oluyor onun dışında oyun akıcı ve sabit 60 fps veriyor.

Geceleri ben de kasma falan olmuyor

Sende ki hangi model rx 570 bende ki sapphire rx 570 ıtx
SSD modeli ne? Kronik sorunlu ise drop yapması gayet normal. Yüksek hızda araba sürerken haritanın yüklenmesi ssdye bağlı çünkü başka bir şeyde sorun olduğunu zannetmiyorum.

Efe reiz gelmiş😃 reiz bu sorun neden olabilir merak ettiö

Olm siz bugun sayıyla mı geldiniz foruma
Ya AMD driverdan kaynaklıdır yada SSD kronik sorunlu ise FPS drop yiyebilir. Araba sürerken oluyor diyo çünkü, araba sürerken map hızlı hızlı yüklendiği için sorunlu SSD ise ondan olabilir yada dediğim gibi AMD driver dan kaynaklı da olabilir.

Geri