Neler Yeni

Gta 5 de ani fps düşüşleri

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Eğer bana sorduysan hayır sadece gta 5 de böyle oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı için yeni bir yazılım güncellemesini gelmiş kurmamıştım onu belki onu kurunca düzelir.
SSD modeli ne? Kronik sorunlu ise drop yapması gayet normal. Yüksek hızda araba sürerken haritanın yüklenmesi ssdye bağlı çünkü başka bir şeyde sorun olduğunu zannetmiyorum.
Sandisk ssd plus 240 gb

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk

efe22523

80+
Sa , hayırdır sıkıntı ne? fps düşüşü mü aga format . virüs girmiştir ya da sat işlemciyi 1600af al.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Ama sorun ssd kaynaklı olsa diğer oyunlarda da böyle şeyler olmaz mıydı
Evet korsan program indirdiysen virüs girmişte olabilir arkadaş haklı. Giren bir virüs ssdyi yorar ve buda fps droplarına yol açar. Ram yetmese direkt fpsin düşük olur drop yaşamazsın. Genelde harita yüklenmesi SSD kaynaklı bir sorundur. Şahsen gta5 oynarken drop yaşamadım ama online da aşırı düşük fps leri görüyordum(%50 az) . Oyunun optimizasyonuda kötü zaten çok iyi diyemem.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Evet korsan program indirdiysen virüs girmişte olabilir arkadaş haklı. Giren bir virüs ssdyi yorar ve buda fps droplarına yol açar. Ram yetmese direkt fpsin düşük olur drop yaşamazsın. Genelde harita yüklenmesi SSD kaynaklı bir sorundur. Şahsen gta5 oynarken drop yaşamadım ama online da aşırı düşük fps leri görüyordum(%50 az) . Oyunun optimizasyonuda kötü zaten çok iyi diyemem.
Pc ye format atıldığından beri her hangi bir korsan oyundur başka bir dosyadır falan indirmedim yani virüs olduğuna ihtimal vermiyorum ve şöyle bi şey var sadece onlıne da oynadığımdan dolayı offlıne modda böyle bir sorun oluyor mu bilmiyorum. Ayrıca kullanılan ram oranına baktığım zaman arabada iken ayrı bir artıyor, sanırım rami yükseltmem gerek :(

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
PC ye format atıldığından beri her hangi bir korsan oyundur başka bir dosyadır falan indirmedim yani virüs olduğuna ihtimal vermiyorum ve şöyle bi şey var sadece onlıne da oynadığımdan dolayı offlıne modda böyle bir sorun oluyor mu bilmiyorum. Ayrıca kullanılan ram oranına baktığım zaman arabada iken ayrı bir artıyor, sanırım rami yükseltmem gerek :(
Ram Drop yapmaz sadece fpsi biraz düşürür. Offline modda benchmark yap , jet uçarken zaten drop varsa anlarsın. Eğer drop çıkmazsa online da sorun var demektir bende rx590 var ben bile med-high da 50fps görüyordum offlineda 150 görürken.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Ram Drop yapmaz sadece fpsi biraz düşürür. Offline modda benchmark yap , jet uçarken zaten drop varsa anlarsın. Eğer drop çıkmazsa online da sorun var demektir bende rx590 var ben bile med-high da 50fps görüyordum offlineda 150 görürken.
Dropun anlamı fps de sıkıntı yokken ani takılmalar değil mi eğer o manada kullandıysan problemim o değil, araba da hızlı giderken arada ani fps düşüşleri

Tamam yarın deneyeceğim hepsini, iyi geceler dostlar

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Dropun anlamı fps de sıkıntı yokken ani takılmalar değil mi eğer o manada kullandıysan problemim o değil, araba da hızlı giderken arada ani fps düşüşleri

Tamam yarın deneyeceğim hepsini, iyi geceler dostlar
Drop düşmeden gelir zaten FPS düşüşü demek başlı başına bir anda FPS in 100 ken 60 a düşüyor ve tekrar 100 e çıkıyor. Drop dediğimiz olay bu.

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Med high da görüntü nasıl yani grafij

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Arkadaşlar bugün sürücüleri güncelledim ve test yaptım yine aynı, jet bölümünde haritada olan şeyler birden yok oluyor dağın görüntüsü gidiyor üstündeki şeyler duruyor sonrada direk ekran donuyor bunşar olurken ram kullanımına baktım 8 gb ram den 7.5 ram gittiğini gördüm. En yakın zamanda bir 8 lik ram daha almaya çalışacağım aldıktan sonra geçmezse yazarım buraya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,654
Üyeler
168,473
Son üye
Muhammed6377
Top Bottom