kankam ramle alakası yok ssd ile alakası yok işlemciyle alakası yok anakartla alakası yok ekran kartı ile alakalı olabilirArkadaşlar bruh moment... Arabada hızlı giderken fps düşüşleri yaşıyordum bugün artık çatışmadayken falan da fps düşüşleri oluyor bu ne böyle
Haydaa ne olucak o zamanhacı bu zamana kadar edindiğim tecrübeler doğrultusunda diyebilirimki işlemci ile ekran kartının birbirine yakın parçalar olursa daha stabil oluyor 3500x e rx 570 takılmazki ama eminimki ileri dönük olsun diye yapmışsındır zaten kendimden biliyorum 25 fpsye kadar kasma olmuyor pek dert etme yani kasmaz 35 e düşsede
Mesaj otomatik birleştirildi:
kankam ramle alakası yok ssd ile alakası yok işlemciyle alakası yok anakartla alakası yok ekran kartı ile alakalı olabilir
Ya bütçe ona yetiyordu ekran kartını yüksek bişey alamadım ilerde değişmeyi düşünüyorum ama ne zaman nasip olur bilmiyorumhacı bu zamana kadar edindiğim tecrübeler doğrultusunda diyebilirimki işlemci ile ekran kartının birbirine yakın parçalar olursa daha stabil oluyor 3500x e rx 570 takılmazki ama eminimki ileri dönük olsun diye yapmışsındır zaten kendimden biliyorum 25 fpsye kadar kasma olmuyor pek dert etme yani kasmaz 35 e düşsede
kankam ramle alakası yok ssd ile alakası yok işlemciyle alakası yok anakartla alakası yok ekran kartı ile alakalı olabilir
hocam valla bilemiyorumHaydaa ne olucak o zaman
Ya bütçe ona yetiyordu ekran kartını yüksek bişey alamadım ilerde değişmeyi düşünüyorum ama ne zaman nasip olur bilmiyorum
R5 3500x in yanına nasıl bir ekran kartı alırsam sorun düzelir peki?hocam valla bilemiyorum
Ya da nasıl bir ekran kartı almalıydımR5 3500x in yanına nasıl bir ekran kartı alırsam sorun düzelir peki?
2060 veya rx5600xt güzel olurduR5 3500x in yanına nasıl bir ekran kartı alırsam sorun düzelir peki?
Ya da nasıl bir ekran kartı almalıydım
Selam, gta 5 epic games de bedava olduğu günden beri oynuyorum ve bir sorunum var. Oyunda hızlıca araba sürerken birden fps 60 tan 35 lere kadar düşüyor normalde daha fazla fps alıyorum ancak monitorum 60 hz olduğu için vsync açık. Sadece gta 5 de oluyor bu.Sorunun ramden olabileceğini düşünüyorum 8gb ramim var ve gta 5 e girince ram kullanımı %80 den aşşağı olmuyor, eğer rami 16 yaparsam sorun kalkar mı yoksa başka bir sıkıntımı var?
Sistemim;
Ryzen 5 3500x
Rx570
8gb ram (3000mhz ancak 2667 mhz de çalışıyor 3000mhz ye nasıl çıkarafapımı bilmiyorum onuda yazarsanız çok iyi olur<3)
B450 anakart
550w PSU
240 gb ssd
ryzen 5 1600 af al düzelir
alabilirsen bunu al https://urun.n11.com/ekran-karti/ga...MI9Nf_zur16gIVz-5RCh1Egw6OEAYYASABEgLJ4fD_BwEStaja başlayınca para verirlerse parayı biriktirip alırım artık onları
Alırsam rtx serisi veya xt 5700 fln bakarım zaten
Umarım ramdendir, neyse ram alınca sorun düzelirse yazarım arkadaşlar HEPİNİZE HAYIRLI VE MUTLU BAYRAMLARASorunun yüksek ihtimal RAM den dolayı çünkü 1080p de yüksek detaylara çıkınca 8 yetmiyor.
Yanlış bilgilendirme. 3500X in oyun performansı daha yüksektir ve 3500X rx 570 i rahatça besler.