🔥İndirim YEMEK SEPETİ 200 TL YE 150 TL İNDİRİM HERKES ALABİLİR

Weftly

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhaba dostlar yemeksepetinde 200 TL'ye 150 tl indirim var tek şart 1 yıldır sipariş edilmemiş hesap lazım aynı adrese 1 den fazlada gönderebiliyorsunuz denendi tek yapmanız gereken hopiye girip yemeksepeti yazmak kod vericek o kodu indirim kuponu yerine yazın
1721574239724.png

Afiyet olsun iyi forumlar

HOPİ derken ? Hesap fln mı lazım ?

Merhaba dostlar yemeksepetinde 200 TL'ye 150 tl indirim var tek şart 1 yıldır sipariş edilmemiş hesap lazım aynı adrese 1 den fazlada gönderebiliyorsunuz denendi tek yapmanız gereken hopiye girip yemeksepeti yazmak kod vericek o kodu indirim kuponu yerine yazın
Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar şöyle ben dün siparisi hazirladim 2 tel den 2 sinede uyguladım fakat bir isinde uguladı doğerinde bu kupon kullanıldı diyor malesef uygulama anlıyor o yüzden farklı telefondan boşu bosuna denemeyin eğer siparisi verip pişman olursanız 5 dakika icerisinde iptal etmezseniz edilmiyor iptal o yüzden dikkatli olun

2 kod hesaba tanımlandı birini kullanırsam diğeri boşa mı çıkıyor

Alıntıyı görüntüle
çok teşekkürler kullandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,707
Üyeler
185,153
Son üye
sakaryali5410