madturj
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
x360ce yada benzeri uygulamalar kullanmanız lazım hocam yada steam kontrolcudenbenim kollar geldi iyi değil tuş atayamıyorum onu nasıl yapacağım.
x360ce yada benzeri uygulamalar kullanmanız lazım hocam yada steam kontrolcudenbenim kollar geldi iyi değil tuş atayamıyorum onu nasıl yapacağım.
Xbox360ce de ayarlayıp kaydediyorum. Oyunu açınca gene tutmuyorKollar geldi xbox360ce indirdim ayarladım steam da gözüküyor oradan da ayar yaptım nfs 2 oynayayım dedim steam e ekledim ama bir türlü oyunda gözükmüyor.
Zaten kolların elde duruşu falan baya kötü her halde evin bir köşesinde bir gün atılmayı bekleyecekler gibi duruyor.
GTA5 i denedim sorunsuz çalıştı nfs 2 baya uğraştıracak sanırım.
Steam üzerinden açmayı dene oradan gamepad ayarları da yap.Xbox360ce de ayarlayıp kaydediyorum. Oyunu açınca gene tutmuyor
nasıl bağlayacağız peki video linki vs. atar mısınız?X360 ve türevi uygulamaları kullanmadan böyle ucuz bir ürünü pcde direkt çalıştırmak imkansız dolandırıldık diyenlerin mesajlarını gülerek okudum sadece ucuz kablosuz gamepad bilgisayara nasıl bağlanır videosu izlemeleri yeterli
hocam cevabınız için teşekkürler ama oradanda ayar yaptım tutmadıSteam üzerinden açmayı dene oradan gamepad ayarları da yap.
a yerine b x y çalışıyor bunların yerini değiştirsem yeterli olacak benim içinhocam cevabınız için teşekkürler ama oradanda ayar yaptım tutmadı
tak calıstır mı calsııyor hocam sizde nasıl bende calısmıyorbenim 2 kol da çalışıyor. harici program indirmeden steam kontrolcü ayarlarından yaptım. steamdan pes açıp oynayabiliyorum. başka oyunlarda denemedim ama çalışır herhalde
Hocam birde ben söyleyeyim FIFA, FC, WWE gibi çok komplike tüm tuşların kullanıldığı oyunlar için kesinlikle alınmaz ama böyle az kontrol ile oynanabilen oyunlar ile güzel.tak calıstır mı calsııyor hocam sizde nasıl bende calısmıyor
yok ya carx drift için aldım da calıstıramadım bozuk mu ne anladım kıHocam birde ben söyleyeyim FIFA, FC, WWE gibi çok komplike tüm tuşların kullanıldığı oyunlar için kesinlikle alınmaz ama böyle az kontrol ile oynanabilen oyunlar ile güzel.
bende sonradan fark ettim. ürünü açmak için home tuşuna(ev simgesi) basılı tutunuz.Beyler ürün elime ulaştı bunun kurulumunu nasıl yapicam yardımcı olur musunuz pil taktım ışık vs yanmadı