elektornik ürünlerin hepsi öyle kusursuz mal yok ips bir tık dağa uzun gibi duruyor tamamen şans işi.
yanma temizleme olduğu için herkes para veriyor yoksa bende yanaşmazdım çıkmasa imkanı yok almam beklerdim.
evet pahalımı gerçekten çok pahalı düşermi düşer ama ekonomi ile aynı fiyatta yerinde sayar veya fiyat artar.
bizim ülkede ekonomik olarak sorunumuz var o yüzden her sene dağa pahalı imkanı yok kaçamiyoruz qpx kaçmıyor bazen 10-11 bile düşüyor al oledi beğenmesen iade et ama hdmi kesinlikle al

ben onca ips panel varken sürekli va aldım ips sattım bilmiyorum .
CORSAIR XENEON FLEX 45WQHD240 45-Inch OLED sattık hayran oldum ve bunun puanı aşırı yüksek değil ama gerçekten çok manyak rengi ve görüntü kalitesi vardı

mikro led çıkarsa berki oled yerine tercih ederim birgün ama parayı bulursam değişmemek üzere ürün almak istiyorum 5-10 sene götürmeli beni ben delli istiyorum ekran yansıma ile derdim yok çünkü oda karanlık ve ışık yok arbler kapalı

ve curved curved alıştım sanki bazı monitörlere düzlere bakınca ters kavis yapmış gibi geliyor ekran sanki yeni monitörlerde ortası hafif öne bükük eskilere bakınca böyle bir şey yaşamiyorum.
Samsung odyssey g7 240hz var elimde önceden çok güzel geliyordu şimdi renk hafif soluk gibi geliyor bilmiyorum artık tatmin etmiyor beni.