🔥İndirim Vatan Yeni Excellent Sistem 24,400

Aksy41

80+
Reaksiyon skoru
156
12400f işlemci 4060ti ekran kartına yetmiyor sık sık dar boğaz yaşanıyor. İşlemci özelleştirilebilir ancak fiyat çok artıyor. Ayrıca msi mag100a kasasını pek sevmiyorum. Çok küçük bir kasa ve temperli cam değil plastik yan tarafı.

12400f işlemci 4060ti ekran kartına yetmiyor sık sık dar boğaz yaşanıyor. İşlemci özelleştirilebilir ancak fiyat çok artıyor. Ayrıca msi mag100a kasasını pek sevmiyorum. Çok küçük bir kasa ve temperli cam değil plastik yan tarafı.
12400f le 4060 ti darboğaz yapacağını ilk sizden duydum.İkiside birbiriyle gayet uyumlu.Darboğaz söz konusu bile olamaz.Lütfen bilmeden insanlara tavsiye vermeyin

13400f için yükseltme farkı çok iyiymiş adamlar resmen 12400f e zorlamışlar . Bir çok sitede bu saçmalık mevcut madem özelleştirme opsiyonu bıtaktın bari saçmalama değil mi . Bence de 12400f 4060 ti a darboğaz yapmaz .

12400F, 4060Tİ'ı havada karada suda evire çevire besler dostum, hatta tam şekilde yazamasam da şöyle ifade edeyim; şeyinin ucuyla besler😂

Vatandan corsair kasalı rtx 4060 i5 12400f i sipariş vermiştim daha kargoya verilmedi bunu sipariş vermeyi düşünüyorum fakat kasanın küçük olması ekran kartının büyük olması hava akışını etkiler diye düşünüyorum birde kule tipi soğutcu aldım bu kasaya sığar mı bilmiyorum gaming gecesini bekleyeceğim vatanda benim sistemi kargolamazsa iptal edip seçeneklerimi değerlendireceğim

Vatandan corsair kasalı rtx 4060 i5 12400f i sipariş vermiştim daha kargoya verilmedi bunu sipariş vermeyi düşünüyorum fakat kasanın küçük olması ekran kartının büyük olması hava akışını etkiler diye düşünüyorum birde kule tipi soğutcu aldım bu kasaya sığar mı bilmiyorum gaming gecesini bekleyeceğim vatanda benim sistemi kargolamazsa iptal edip seçeneklerimi değerlendireceğim
Bende aynı durumdayım iptal edip bu sistemi almak daha mı mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,556
Üyeler
192,748
Son üye
arasfly06.
Geri