yeni işlemci algılandı yazısı

Patrona

80+
Reaksiyon skoru
72
işlemcime termal macun sürmek için çıkarırken yapıştığı için soğutucuyla yapışık çıktı pinlerinde çok az yamukluk vardı 0.5 kalemle onlarıda düzellttim sonra macunu sürüp yerleştirdim bilgisayarı çalıştırdığımda yen işlemci algılandı yazısı çıktı biosa girdim hiç bi şey yapmadan geri çıktım bi sıkıntı yok gibi gözüküyodu aygıtlarda işlemcinin ismi yazıyodu sizce bi sorun olma ihtimali nedir her işlemciyi çıkarınca yeni işlemci algılandı der mi? işlemcimin normal olduğunu nasıl test edebilirim

işlemcime termal macun sürmek için çıkarırken yapıştığı için soğutucuyla yapışık çıktı pinlerinde çok az yamukluk vardu onlarıda düzellttim sonra macunu sürüp yerleştirdim bilgisayarı çalıştırdığımda yen işlemci algılandı yazısı çıktı biosa girdim hiç bi şey yapmadan geri çıktım bi sıkıntı yok gibi gözüküyodu aygıtlarda işlemcinin ismi yazıyodu sizce bi sorun olma ihtimali nedir her işlemciyi çıkarınca yeni işlemci algılandı der mi? işlemcimin normal olduğunu nasıl test edebilirim
Bir sorun yok işlemci çıkar tak olduğu için öyle demiştir

işlemcime termal macun sürmek için çıkarırken yapıştığı için soğutucuyla yapışık çıktı pinlerinde çok az yamukluk vardı 0.5 kalemle onlarıda düzellttim sonra macunu sürüp yerleştirdim bilgisayarı çalıştırdığımda yen işlemci algılandı yazısı çıktı biosa girdim hiç bi şey yapmadan geri çıktım bi sıkıntı yok gibi gözüküyodu aygıtlarda işlemcinin ismi yazıyodu sizce bi sorun olma ihtimali nedir her işlemciyi çıkarınca yeni işlemci algılandı der mi? işlemcimin normal olduğunu nasıl test edebilirim
Cinebench R20 yükle testi yap sonucu paylaş.

Ekler

• cpuu.png
    cpuu.png
    2 MB · Hit: 56
Son düzenleme:
Geri