VDSL Modem tavsiyesi

crucify

80+
Reaksiyon skoru
41
Bütçe
2000
Merhaba,

TP-Link VC220-g3u modemim var fakat birkaç haftadır sürekli sorun yaşıyorum. Sorun yaşadığımda modem arayüzüne girdiğimde CRC hataları milyonları bulmuş oluyor ve modemi resetledikten sonra 3-4 saat sorun yaşanmıyor. Bu sebepten dolayı yeni bir modem almayı düşünüyorum. Bütçe 2k diyebilirim ama gerçekten aradaki farka değer diyebileceğiniz bir modem varsa biraz daha arttırabilirim.

Ekler

• IMG_6731.jpeg
    IMG_6731.jpeg
    263.8 KB · Hit: 57
Merhaba,

TP-Link VC220-g3u modemim var fakat birkaç haftadır sürekli sorun yaşıyorum. Sorun yaşadığımda modem arayüzüne girdiğimde CRC hataları milyonları bulmuş oluyor ve modemi resetledikten sonra 3-4 saat sorun yaşanmıyor. Bu sebepten dolayı yeni bir modem almayı düşünüyorum. Bütçe 2k diyebilirim ama gerçekten aradaki farka değer diyebileceğiniz bir modem varsa biraz daha arttırabilirim.
Burdaki hat değerlerin normal olmasına rağmen pkts aşırı artmış muhtemelen modem kaynaklı bu modemde sorunlu zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,

Burdaki hat değerlerin normal olmasına rağmen pkts aşırı artmış muhtemelen modem kaynaklı bu modemde sorunlu zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tenda V12 veya Archer VR300 ile aradaki fiyat farkına değer mi hocam?

Extra aradaki farka değerse extra olanı da alabilirim. İki tane farklı attın kafam karıştı çok anlamıyorum modemden :)
keenetic extra dsl lan portları gigabit destekli keenetic carrier dsl lan portları 100 mbps destekli hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,573
Üyeler
189,111
Son üye
Desibel51
Geri