Kanka ben neredeyse hiç çalışmadım. Ort. 83. Sen konuları hergün 1-1.5 saat tekrar et yeter.
DERSİ DERSTE ADAM GİBİ DİNLE, ANLA, ANLAMADIYSAN İNTERNETTEN VİDEO FALAN İZLE BU YETER FAZLA SORU ÇÖZMENİN HİÇBİR MANASI YOKLise 1'de ne kadar çalışmalıyım? Sayısalcıyım, hedefim yüksek. Okul ortalamamın 98'in altında olmasını istemiyorum. Kaç sörü çözmem gerek?
Ben çalışmadan 12. sınıfa kadar geldim. Derste ekstra not almak dersi takip etmeni engelleyebilir. Dersi dersde öğrenmek gerektiğini düşünüyorum. Tekrar yaparken notlar al.Lise 1'de ne kadar çalışmalıyım? Sayısalcıyım, hedefim yüksek. Okul ortalamamın 98'in altında olmasını istemiyorum. Kaç sörü çözmem gerek?
9. Sınıfta ort 75 ti Almancacı bıraktı az sövmedim bu sene gene bıraktı :dLise ortalaması 98 afedersin de b** olur.
,
Dersler zor. Hayvan gibi çalışsan da zar zor 85 90 görünüyor. Lise daha zor. Ortaokuldan daha çok yorulacaksın.
Nasıl pratik? Napıcak adam topu atıp gittiği yolda her sekişinde oluşturduğu yarım dairenin çapını mı hesaplayacak?Ben 9 a geçtiğimde unutmamak için her dersten 10 soru çözeceğim sen hedefim yüksek diyosan 30 soru min çöz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam tekrar yetmiyor pratik lzm.
Hocam afedersin ama lise baya zor at gibi çalışman lazımLise 1'de ne kadar çalışmalıyım? Sayısalcıyım, hedefim yüksek. Okul ortalamamın 98'in altında olmasını istemiyorum. Kaç sörü çözmem gerek?