9.Sınıfta Nasıl Çalışmalıyım?

robin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,852
Lise 1'de ne kadar çalışmalıyım? Sayısalcıyım, hedefim yüksek. Okul ortalamamın 98'in altında olmasını istemiyorum. Kaç sörü çözmem gerek?

Kanka ben neredeyse hiç çalışmadım. Ort. 83. Sen konuları hergün 1-1.5 saat tekrar et yeter.

Ben 9 a geçtiğimde unutmamak için her dersten 10 soru çözeceğim sen hedefim yüksek diyosan 30 soru min çöz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka ben neredeyse hiç çalışmadım. Ort. 83. Sen konuları hergün 1-1.5 saat tekrar et yeter.

Hocam tekrar yetmiyor pratik lzm.

Lise 1'de ne kadar çalışmalıyım? Sayısalcıyım, hedefim yüksek. Okul ortalamamın 98'in altında olmasını istemiyorum. Kaç sörü çözmem gerek?
DERSİ DERSTE ADAM GİBİ DİNLE, ANLA, ANLAMADIYSAN İNTERNETTEN VİDEO FALAN İZLE BU YETER FAZLA SORU ÇÖZMENİN HİÇBİR MANASI YOK

Lise ortalaması 98 afedersin de b** olur :D.
,

Dersler zor. Hayvan gibi çalışsan da zar zor 85 90 görünüyor. Lise daha zor. Ortaokuldan daha çok yorulacaksın.

Tekrar yap o gün gördüğün konularla ilgili en az 2 test çöz belki böyle olur

Ben çalışmadan 12. sınıfa kadar geldim. Derste ekstra not almak dersi takip etmeni engelleyebilir. Dersi dersde öğrenmek gerektiğini düşünüyorum. Tekrar yaparken notlar al.

Az ama öz çalış bir şeyi anlamadan başka bir konuya geçme
tecrübeyle sabit liseyi bitirmiş birinden sana bir tavsiye

ben 9 da çalışarak fen lisesinde ortalamamı 98.47 tutmuştum. dersi derste dinlersen ve günlük ablatılan yerleri tekrar edip testini çözersen biriktirmeden isteğine ulaşırsın.

Lise ortalaması 98 afedersin de b** olur :D.
,

Dersler zor. Hayvan gibi çalışsan da zar zor 85 90 görünüyor. Lise daha zor. Ortaokuldan daha çok yorulacaksın.
9. Sınıfta ort 75 ti Almancacı bıraktı az sövmedim bu sene gene bıraktı :d

Her gün okuldan geldikten sonra yemeğini yersin falan o günün tekrarını yapmalısın. Sonra da zaten hocalar söyler hangi sayfaları gelecek dersinizde işleyeceğini. Tekrardan 3,4 saat gibi ben genellikle gece yatmadan önce yapıyordum aklıma öyle kaldığı için o kişiden kişiye değişebilir tekrardan sonra da işleyeceğiniz konulara çalış . He unuttun çalışamadın teneffüslerde bir göz at

Ben 9 a geçtiğimde unutmamak için her dersten 10 soru çözeceğim sen hedefim yüksek diyosan 30 soru min çöz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tekrar yetmiyor pratik lzm.
Nasıl pratik? Napıcak adam topu atıp gittiği yolda her sekişinde oluşturduğu yarım dairenin çapını mı hesaplayacak?

Hocam afedersin ama lise baya zor at gibi çalışman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,902
Üyeler
197,086
Son üye
expert1on
Geri